Συμβουλές για να διατηρήσετε την ταυτότητά σας ασφαλή

0
Συμβουλές για να διατηρήσετε την ταυτότητά σας ασφαλή

Εάν χρειάστηκε ποτέ να στείλετε ένα ευαίσθητο μήνυμα χωρίς να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας, πιθανότατα έχετε διαπιστώσει ότι οι τρέχουσες επιλογές για ανώνυμα κείμενα είναι περιορισμένες. Οι παραδοσιακές τηλεφωνικές εταιρείες έχουν αυστηρούς κανονισμούς Know Your Customer (KYC). Λοιπόν, πώς στέλνετε ένα ανώνυμο μήνυμα κειμένου;

Η αποστολή ενός ανώνυμου μηνύματος κειμένου απαιτεί τη χρήση μιας αξιόπιστης υπηρεσίας για την παράδοση ενός SMS χωρίς να αποκαλύπτεται η ταυτότητά σας. Ορισμένες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κείμενο. Εναλλακτικά, υπάρχουν εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που δεν χρησιμοποιούν αριθμό τηλεφώνου για εγγραφή, επιτρέποντας αμφίδρομη ανώνυμη αποστολή μηνυμάτων.

Θα αναφέρω λεπτομερώς τις επιλογές σας μαζί με τις συστάσεις μου με βάση ορισμένες πιθανές περιστάσεις.

Άνδρας που κρατά ένα smartphone που καλύπτει το πρόσωπό του καθώς στέλνει ένα ανώνυμο μήνυμα

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή Messenger για να στείλετε ένα ανώνυμο κείμενο

Οι περισσότερες κύριες εφαρμογές messenger χρησιμοποιούν τον αριθμό τηλεφώνου σας κατά την εγγραφή για να αναγνωρίσουν τους χρήστες στην πλατφόρμα. Η απαίτηση αυτού του μοναδικού αναγνωριστικού αποτρέπει την κατάχρηση πλατφόρμας που διαφορετικά θα μπορούσε να πλημμυρίσει από λογαριασμούς bot ή απάτης.

Πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων όπως Συνεδρία και Ρείκι επιτρέπουν στους χρήστες να εγγραφούν χρησιμοποιώντας ένα τυχαίο όνομα χρήστη ή ένα τυχαία εκχωρημένο, δημιουργημένο αναγνωριστικό. Αυτή η τεχνική εγγραφής επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν ανώνυμα κείμενα εντός της πλατφόρμας.

Οι χρήστες ενδέχεται επίσης να έχουν πολλαπλούς λογαριασμούς στην υπηρεσία για να διαχωρίσουν την επικοινωνία τους, προστατεύοντας περαιτέρω την ταυτότητά τους.

Για παράδειγμα, έχω δημοσιεύσει το αναγνωριστικό χρήστη του Session για να επικοινωνήσετε μαζί μου, αγαπητέ μου αναγνώστη, με τις ερωτήσεις σας. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή Messenger Session και εισαγάγετε το μοναδικό αναγνωριστικό 05201a18f0189853e9382f93363b6c7157fc975a17f79b8c5d9e1067aa2deb9b6d για να ξεκινήσει μια συζήτηση. Session και εγώ θα γνωρίζω μόνο όποια στοιχεία ταυτοποίησης έχετε επιλέξει να προσθέσετε στο προφίλ σας.

Το μειονέκτημα αυτών των ανώνυμων πλατφορμών ανταλλαγής μηνυμάτων είναι ότι οι χρήστες δεν μπορεί να στείλει παλιά μηνύματα SMS ή MMS σε παραδοσιακούς αριθμούς τηλεφώνου. Τα μηνύματα μπορούν να παραδοθούν μόνο στους χρήστες των εφαρμογών της υπηρεσίας.

Οι εφαρμογές Burner δεν είναι ένας τρόπος αποστολής ανώνυμων κειμένων

Οι εφαρμογές Burner, που συνήθως διατίθενται στο εμπόριο ως τρόπος αποστολής ανώνυμων κειμένων, είναι αναξιόπιστες για τη διατήρηση του απορρήτου.

Ενώ αυτές οι εφαρμογές μπορούν να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την απόκρυψη του αριθμού τηλεφώνου σας, συχνά συνδέονται με την ταυτότητά σας μέσω των καταστημάτων εφαρμογών από όπου τα κατεβάζετε, διευκολύνοντας τους άλλους να μάθουν ποιος είστε.

Επιπλέον, πολλές εφαρμογές καύσης απαιτούν να παρέχετε πρόσθετες προσωπικές πληροφορίες (PII) κατά την εγγραφή, γεγονός που αναιρεί την ανωνυμία που προσπαθούμε να επιτύχουμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές επιβολής του νόμου μπορούν να ζητήσουν αρχεία καταγραφής χρηστών από αυτές τις εφαρμογές, πράγμα που σημαίνει ότι τυχόν «ανώνυμα» μηνύματα που στέλνετε μέσω αυτών θα μπορούσαν να εντοπιστούν σε εσάς.

Δεδομένων αυτών των περιορισμών, είναι σαφές ότι Οι εφαρμογές εγγραφής δεν είναι ένας αλάνθαστος τρόπος αποστολής ανώνυμων κειμένων.

Εάν θέλετε έναν πιο ιδιωτικό τρόπο αποστολής μηνυμάτων, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε κάτι τέτοιο MySudo. Αυτή η πλατφόρμα εστιασμένη στο απόρρητο παρέχει μια σειρά από εικονικές ταυτότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα, να κάνετε αγορές και πολλά άλλα. Σε αντίθεση με τις εφαρμογές καύσης, το επιχειρηματικό μοντέλο του MySudo βασίζεται στην προστασία των πελατών του.

Εάν αναζητάτε έναν τρόπο αποστολής ανώνυμων κειμένων, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τους περιορισμούς των εφαρμογών εγγραφής.

Χρησιμοποιήστε ιστότοπους που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες ανώνυμης αποστολής γραπτών μηνυμάτων

Αρκετοί ιστότοποι προσφέρουν τη δυνατότητα αποστολής ανώνυμων κειμένων απευθείας από τον ιστότοπό τους.

Μερικά δημοφιλή παραδείγματα περιλαμβάνουν:

 • Ανώνυμο κείμενο: χρησιμοποιεί το Stripe για πληρωμές. 1,49 $/μήνυμα
 • ανώνυμα μηνύματα: δολώματα με μήνυμα υπερβολικής χωρητικότητας. μεσαίο κόστος 0,20 $/πακέτα πωλήσεων μηνύματος
 • Texttasy: χρησιμοποιεί Paypal για πληρωμές. 1,40 $/μήνυμα

Δοκίμασα καθένα από αυτά και υπάρχουν προβλήματα…

Κάθε υπηρεσία απαιτεί έναν τρόπο πληρωμής αφού εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου και το μήνυμα του παραλήπτη σας από την αρχική σελίδα. Κατά τον χειρισμό αγορών, οποιαδήποτε πληροφορία συλλέγεται μειώνει δραστικά την ανωνυμία του μηνύματός σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πληρωμές μέσω MySudo ή στο Privacy.com στο έλεγχος υπέρβασης κόστους και κάποια αναγνώριση. Αλλά η επιφάνεια της απειλής αυξάνεται όσο περισσότερα μέρη εμπλέκονται στην αποστολή ενός ανώνυμου κειμένου.

Αυτές οι υπηρεσίες γραπτών μηνυμάτων που βασίζονται στον ιστό μπορούν να παρέχουν έναν βαθμό ανωνυμίας, αλλά η παρακολούθηση είναι ακόμα δυνατή εάν οι αρχές επιβολής του νόμου παρέχουν στον χειριστή ένα ένταλμα.

Αυτά τα εταιρείες καταγράφουν πληροφορίες χρήσης, όπως η διεύθυνση IP και το δακτυλικό αποτύπωμα του προγράμματος περιήγησης, μαζί με πολλά άλλα μεταδεδομένα που μπορεί να οδηγήσει σε παρακολούθηση αποστολέων. Φροντίστε να διαβάσετε και να κατανοήσετε τους όρους χρήσης και τις πολιτικές απορρήτου πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τύπο υπηρεσίας.

Σημειώστε επίσης ότι αυτές οι υπηρεσίες πιθανότατα χρησιμοποιούν μια ομάδα κοινόχρηστων εξερχόμενων αριθμών, οι οποίοι μπορούν να εντοπιστούν στον ιστότοπο.

Ένας άλλος περιορισμός είναι ότι αυτές οι υπηρεσίες συνήθως δεν επιτρέπουν απαντήσεις από τον παραλήπτη, παρέχοντας μόνο συνομιλίες μίας κατεύθυνσηςτο οποίο μπορεί να είναι άβολο για ορισμένες περιπτώσεις χρήσης.

Ύποπτο ζευγάρι κρύβει το καθένα μια άποψη του smartphone του θέλοντας ενώ στέλνει ανώνυμα μηνύματα κειμένου

Αποστολή ανώνυμων κειμένων μέσω email

Η αποστολή ανώνυμων κειμένων μέσω email είναι μια άλλη επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν ιδιωτική την προέλευση ενός μηνύματος κειμένου.

Πολλοί πάροχοι κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν μια πύλη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε SMS. Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει σε κάθε αριθμό τηλεφώνου στο δίκτυο μιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας να λαμβάνει μηνύματα κειμένου μέσω email. Η διεύθυνση ξεκινά με τον αριθμό του παραλήπτη πριν από το σύμβολο στο (@). Κάθε πάροχος υπηρεσιών έχει ένα συγκεκριμένο επίθημα. Ακολουθούν ορισμένοι κοινοί τομείς που χρησιμοποιούνται από δημοφιλείς εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ:

 • AT&T
  • [number]@txt.att.net για SMS
  • [number]@mms.att.net για MMS
 • Google Fi: [number]@msg.fi.google.com
 • Τ κινητό: [number]@tmomail.net
 • Verizon
  • [number]@vtext.com (SMS)
  • [number]@vzwpix.com (MMS)

Βήματα:

 1. Βρείτε την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του παραλήπτη σας χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία όπως CarrierLookup.
 2. Στη συνέχεια, εντοπίστε το επίθημα τομέα email με βάση τον πάροχο χρησιμοποιώντας a λίστα όπως αυτή.
 3. Συνδυάστε τον αριθμητικό αριθμό τηλεφώνου και τον τομέα email για να δημιουργήσετε μια διεύθυνση email.
 4. Κρίσιμος: Χρησιμοποιήστε έναν δευτερεύοντα λογαριασμό email που δεν συνδέεται με την ταυτότητά σας για να στείλετε αυτό το email.
 5. Επικολλήστε τη διεύθυνση email στο πεδίο Προς και ένα σύντομο μήνυμα στο σώμα του email.
 6. Στείλτε το συνταγμένο email κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαθεσιμότητα των πυλών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε sms ενδέχεται να διαφέρει για παρόχους υπηρεσιών εκτός ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες εκτός των ΗΠΑ ενδέχεται να έχουν διαφορετικές επιλογές και δυνατότητες όταν στέλνουν ανώνυμα κείμενα μέσω email.

Έξυπνη επιχειρηματίας που κρατά ένα smartphone που χρησιμοποιείται για να στείλει μηνύματα για λογαριασμό της επιχείρησής της

Καταχωρίστε έναν αριθμό τηλεφώνου για την επιχείρησή σας για αποστολή μηνυμάτων

Η καταχώρηση ενός αριθμού τηλεφώνου στο όνομα μιας επιχείρησης είναι συνήθης πρακτική και είναι μια τεχνική που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα άτομα για να προστατεύσουν την ταυτότητά τους από δημόσια αρχεία.

Αυτή η προσέγγιση, την οποία ο διάσημος ερευνητής ασφάλειας Michael Bazzell έκανε δημοφιλή, είναι παρόμοια με την αγορά ακινήτων στο όνομα μιας επιχείρησης. Η ιδέα είναι να κατέχουν έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου που δεν είναι στενά συνδεδεμένος με την προσωπική ταυτότητα κάποιου.

Αυτή η τεχνική μπορεί να είναι χρήσιμη για άτομα που επιθυμούν να διαχωρίσουν την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή. Επιτρέπει επίσης σε άτομα να χρησιμοποιούν αυτόν τον αριθμό για να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα χωρίς να αποκαλύπτουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Συνειδητοποιώ ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα θέλουν να ιδρύσουν μια επιχείρηση αποκλειστικά για να στέλνουν ανώνυμα μηνύματα. Αλλά για όσους έχουν μια επιχείρηση, έχοντας ένα αριθμός τηλεφώνου ξεχωριστός από την προσωπική σας ταυτότητα παρέχει πρόσθετο απόρρητο.

συστάσεις

 • Για τον χρήστη που χρειάζεται ένα γρήγορο κείμενο μίας φοράς, μίας κατεύθυνσης, χρησιμοποιήστε έναν ιστότοπο που προσφέρει για να στείλετε ένα κείμενο από την ομάδα αριθμών του και φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια πληρωμή που δεν συνδέεται στενά με την ταυτότητά σας.
 • Για έναν χρήστη που χρειάζεται μια αμφίδρομη συνομιλία, χρησιμοποιήστε την επιλογή πύλης email σε SMS με δευτερεύουσα διεύθυνση email.
 • Για χρήστες που θέλουν να διατηρήσουν μια ανοιχτή σειρά αμφίδρομων κειμένων, χρησιμοποιήστε μια ανώνυμη εφαρμογή όπως το Session ή το Briar.
 • Για χρήστες που θέλουν να πληρώσουν για μια εταιρεία για να διατηρήσουν το απόρρητό τους, επιλέξτε μια εταιρεία όπως η MySudo

Επίσης, σκεφτείτε να συνδυάσετε τους τρόπους ανωνυμοποίησης των μηνυμάτων κειμένου σας. ο το κλειδί είναι να πειραματιστείτε με τη λύση σας χρησιμοποιώντας ένα δοκιμαστικό κινητό τηλέφωνο ως παραλήπτη, η επαλήθευση του κειμένου σας είναι τόσο ανώνυμη όσο χρειάζεται για την περίπτωσή σας.

Schreibe einen Kommentar