Πώς να κάνετε τις τηλεφωνικές κλήσεις να μην εμφανίζονται στον λογαριασμό σας

0
Πώς να κάνετε τις τηλεφωνικές κλήσεις να μην εμφανίζονται στον λογαριασμό σας

Θέλετε να πραγματοποιείτε κλήσεις χωρίς να το γνωρίζει κανείς; Είναι το απόρρητο η πρώτη σας προτεραιότητα όταν πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις; Αν ναι, έχω μερικές συμβουλές και κόλπα για το πώς να πραγματοποιείτε κλήσεις χωρίς να εμφανίζονται αυτές οι κλήσεις στον λογαριασμό του κινητού σας τηλεφώνου.

Για να μην εμφανίζονται οι τηλεφωνικές κλήσεις σε έναν τηλεφωνικό λογαριασμό, οι χρήστες μπορούν να μεταβούν σε μια εφαρμογή messenger. Η χρήση μιας δευτερεύουσας προπληρωμένης εφαρμογής κινητού τηλεφώνου ή καυστήρα τηλεφώνου θα αποφύγει την εγγραφή κλήσεων σε τιμολόγιο. Ορισμένοι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν ένα συντομευμένο τιμολόγιο που δεν περιλαμβάνει ιστορικό κλήσεων.

Ας δούμε τις επιλογές σας με περισσότερες λεπτομέρειες.

Γονείς με φορητό υπολογιστή που κοιτάζουν τον τηλεφωνικό λογαριασμό, ανησυχούν για το ποιος κάνει κλήσεις

Πραγματοποιήστε κλήσεις σε μια ασφαλή εφαρμογή Messenger

Εάν ανησυχείτε για το απόρρητο, χρησιμοποιήστε το α Ο σύγχρονος αγγελιοφόρος που χειρίζεται τηλεφωνικές κλήσεις ήχου και βίντεο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι ο αριθμός με τον οποίο επικοινωνείτε δεν θα εμφανίζεται στον μηνιαίο λογαριασμό σας.

Messenger όπως το WhatsApp και το Facebook Messenger σάς επιτρέπουν να πραγματοποιείτε κλήσεις ήχου και βίντεο χωρίς να χρησιμοποιείτε τυπική φωνητική σύνδεση μέσω του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δεδομένων σας, αλλά οι πληροφορίες κλήσης παραμένουν εντός του messenger και όχι στο τιμολόγιο.

Δυστυχώς, εμπιστεύεστε ότι η μητρική εταιρεία του Facebook και του WhatsApp, η Meta, χειρίζεται το ιστορικό κλήσεων σας ιδιωτικά. Με βάση τη γνωστή ιστορία αυτής της εταιρείας, θα πρέπει να σκεφτείτε έναν καλύτερο αγγελιοφόρο.

Signal Messenger είναι ένα δημοφιλές drop-in αντικατάσταση για πολλές λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές.

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή Burner για ιδιωτικές κλήσεις

Οι εφαρμογές Burner είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατάτε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις ιδιωτικές. Αυτοί σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις χωρίς να χρησιμοποιείτε το φωνητικό δίκτυο της εταιρείας σας. Εφόσον οι κλήσεις διεκπεραιώνονται μέσω της σύνδεσης δεδομένων της συσκευής σας, ο λογαριασμός του τηλεφώνου σας δεν θα έχει καταγραφή της κλήσης.

Οι εφαρμογές εγγραφής ή οι ψευδο συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία προσωρινών αριθμών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για βραχυπρόθεσμες συνομιλίες.

Οι δημοφιλείς εφαρμογές καυστήρα περιλαμβάνουν Καυστήρας, Σιωπήκαι Δευτερεύουσα εργασίαόλα προσφέρουν λειτουργίες όπως προώθηση κλήσεων, φωνητικό ταχυδρομείο και μηνύματα κειμένου που δεν θα εμφανίζονται στο τιμολόγιο του κύριου τηλεφώνου σας.

Αυτές οι υπηρεσίες εξακολουθούν να απαιτείται να συμμορφώνονται με την τοπική δικαιοδοσία λειτουργίας τους σχετικά με την καταγραφή του ιστορικού κλήσεων και πρόσθετων πληροφοριών συνδρομητών.

Για να χωρίσετε την ταυτότητά σας και τις συνομιλίες κλήσεων, χρησιμοποιήστε ένα δευτερεύον προπληρωμένο τηλέφωνο.

Άνδρας που κρατά δύο smartphone χρησιμοποιώντας το ένα για να κρατά κάποιες κλήσεις εκτός λογαριασμού

Δευτερεύον Καρτοκινητής Τηλέφωνο & Αριθμός

Υπάρχουν πιθανές 1,3 δις αριθμοί τηλεφώνου με δυνατότητα εκχώρησης πιθανοί αριθμοί τηλεφώνου για την αγορά των ΗΠΑ. 97% από τα περισσότερα από 335 εκατ Οι Αμερικανοί έχουν κινητό τηλέφωνο.

Έχοντας λοιπόν αυτό κατά νου, εάν το απόρρητο για συγκεκριμένες κλήσεις είναι απαραίτητο, απόκτηση δεύτερης γραμμής με ξεχωριστό τηλεφωνικό λογαριασμό μπορεί να είναι η απάντηση.

Πολλές δικαιοδοσίες σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να απαιτούν ταυτοποίηση για την αγορά νέων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Αλλά ο διαχωρισμός των δημόσιων και ιδιωτικών τηλεφωνικών σας κλήσεων μέσω ενός δευτερεύοντος προπληρωμένου τηλεφώνου μπορεί να είναι μια καλή απάντηση για να διατηρήσετε χωριστά τα αρχεία κλήσεων.

Εγγραφείτε σε υπηρεσία προώθησης κλήσεων

Η προώθηση κλήσεων είναι μια τηλεφωνική υπηρεσία που σας επιτρέπει να ανακατευθύνετε τις εισερχόμενες κλήσεις σε έναν άλλο αριθμό τηλεφώνου. Εάν κάποιος καλέσει τον αριθμό προώθησης σας, η κλήση θα ανακατευθυνθεί αυτόματα σε έναν καθορισμένο αριθμό της επιλογής σας.

Χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία προώθησης μπορεί κρατήστε ένα εισερχόμενο τηλεφώνημα εκτός λογαριασμού. Αντίθετα, το ιστορικό κλήσεων του κύριου αριθμού σας θα καταγράφει απλώς πολλές εισερχόμενες κλήσεις από τον αριθμό προώθησης αντί για τον αριθμό προέλευσης του καλούντος.

Σημείωση: Η προώθηση κλήσεων δεν μπορεί να βοηθήσει στην απόκρυψη εξερχόμενων τηλεφωνικών αριθμών που καλείτε. Για αυτό, χρειάζεστε άλλη υπηρεσία.

Μόχλευση απόκρυψης κλήσεων ή διαμεσολάβησης κλήσεων

Η κάλυψη κλήσεων ή οι πληρεξούσιοι κλήσεων σάς επιτρέπουν πραγματοποιήστε εξερχόμενες κλήσεις από διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου από αυτό που σχετίζεται με το τηλέφωνό σας.

Αυτή η λειτουργία Voice over IP (VoIP) δρομολογεί μια κλήση μέσω ενός διακομιστή που λειτουργεί ως διακομιστής μεσολάβησης, αντικαθιστώντας τον αρχικό σας αριθμό τηλεφώνου με τον αριθμό που έχει εκχωρηθεί στην υπηρεσία. Ο παραλήπτης σας βλέπει αυτόν τον αριθμό VoIP και ο κύριος λογαριασμός τηλεφώνου σας δεν καταγράφει την εξερχόμενη κλήση.

Αυτός ο τύπος υπηρεσίας χρησιμοποιείται συχνά για επαγγελματικούς σκοπούς, επιτρέποντας στον παραλήπτη να δει έναν αριθμό επιχείρησης αντί για τον αριθμό πηγής που χρησιμοποιείται για την έναρξη της κλήσης.

Επόμενο και Επιλογέα κλήσης προσφέρουν αυτού του είδους την υπηρεσία.

Ιδιωτικές κλήσεις: πώς να κάνετε τις τηλεφωνικές κλήσεις να μην εμφανίζονται στον λογαριασμό σας

Ρωτήστε την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας σχετικά με τη συντομευμένη χρέωση

Στις ΗΠΑ, οι εταιρείες τηλεφωνίας πρέπει να παρέχουν αναλυτικά τιμολόγια στους πελάτες τους που να αναφέρουν όλες τις κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν και ελήφθησαν, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας, της ώρας και της διάρκειας της κλήσης και του αριθμού τηλεφώνου που καλέστηκε ή ελήφθη.

Αυτές οι πληροφορίες απαιτούνται για να είναι ακριβείς και εύκολα κατανοητές. Αυτό το επίπεδο διαφάνειας απαιτείται και ρυθμίζεται από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC).

Ορισμένες τηλεπικοινωνίες προσφέρουν συντομευμένη τιμολόγηση που μειώνει τον όγκο των πληροφοριών που παρέχονται σε ένα τηλεφωνικό τιμολόγιο.

Με τη συντομευμένη χρέωση, αντί να αναγράφονται όλες οι κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν και ελήφθησαν, το τιμολόγιο θα παρέχει μόνο το συνολικό ποσό των χρεώσεων, τελών και φόρων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της περιόδου χρέωσης. Το αναλυτικό αρχείο λεπτομερειών κλήσης, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας, της ώρας και της διάρκειας των κλήσεων, ενδέχεται να μην περιλαμβάνεται στο συντομευμένο τιμολόγιο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ορισμένες εταιρείες τηλεφωνίας ενδέχεται να προσφέρουν αναλυτικές και συντομευμένες επιλογές χρέωσης και η επιλογή της μορφής χρέωσης μπορεί να εξαρτάται από τις προτιμήσεις του πελάτη ή τον τύπο υπηρεσίας στην οποία έχουν εγγραφεί.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας και ρωτήστε τους εάν προσφέρεται συνοπτική χρέωση και πώς να την ενεργοποιήσετε.

Η διατήρηση του ιστορικού κλήσεων εκτός λογαριασμού τηλεφώνου μπορεί να είναι δύσκολη για τον χρήστη κινητού τηλεφώνου που ενδιαφέρεται για το απόρρητο. Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε ή συνδυάσετε, είναι απαραίτητο να έχετε κατά νου ότι αυτές οι μέθοδοι μπορεί να μην είναι αλάνθαστες για κάθε περίπτωση. Η δοκιμή είναι ένα ζωτικό βήμα για να δείτε εάν η λύση σας λειτουργεί όπως περιμένετε.

Schreibe einen Kommentar