Προσθήκη τρόμου στη συλλογή Funko Pop

0
Προσθήκη τρόμου στη συλλογή Funko Pop

Συλλογή Horror Pop

Όσον αφορά τη συλλογή μου Funko Pop, ο τρόμος δεν ήταν στην κορυφή της λίστας με τα must-have αντικείμενα. Εδώ είμαστε δύο χρόνια στη συλλογή ποπ και πόσες παραλλαγές του Batman και του Joker αντέχεις; Η μετάβαση στη Marvel κάνει τις συλλογές σας να μοιάζουν με χυμένο κουτί με κραγιόνια και το Riverdale έχει μόνο τόσους πολλούς χαρακτήρες. Τώρα εδώ παρακολουθώ κάθε τέρας της παιδικής ηλικίας που αγαπώ ή για το οποίο είχα εφιάλτες.

Εδώ είναι αρκετά από τα αγαπημένα μου τρόμου Funko Pop μέχρι σήμερα και πού να τα βρω!

 1. Ιάσονας – Παρασκευή 13
  Ο Jason Voorhees θα πρέπει να είναι σε οποιαδήποτε λίστα gaymers μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού του Illfonic. Το προσωπικό μου αγαπημένο είναι το ρετρό μοβ θέμα Jason μετά το αρχικό παιχνίδι NES.

  Funko Pop Jason από την Παρασκευή 13
  Funko Pop Jason από την Παρασκευή 13

 2. Γκρέτα – Γκρέμλινς
  Ίσως η πρώτη drag queen που έχω δει ποτέ σε ταινία. Η Γκρέτα ήταν μια ζεστή δουλειά και αποτελεί εξαιρετική προσθήκη σε κάθε συλλογή μωρών της δεκαετίας του ’80.

  Funk Pop Greta από Gremlins
  Funk Pop Greta από Gremlins

 3. Nemesis – Resident Evil
  Ως λάτρης των ταινιών και των παιχνιδιών, το Nemesis ήταν μια σίγουρη αγορά. Πώς μπορείς να πεις όχι σε αυτό το μαργαριταρένιο λευκό χαμόγελο;

  Funko Pop Nemesis από το Resident Evil
  Funko Pop Nemesis από το Resident Evil

 4. Pennywise – Αυτό
  Η αρχική ταινία ήταν σχεδόν αδύνατο να δει κανείς ως παιδί και η νέα δεν απογοήτευσε. Είμαι ακόμα ενθουσιασμένος για τη 2η ταινία και ελπίζω να έχουμε ένα ολοκαίνουργιο τέρας αράχνη για να προκαλέσουμε αραχνοφοβία σε μια νέα γενιά (γιατί είμαι σίγουρος ότι γι‘ αυτό μισώ τις αράχνες).

  Funko Pop Pennywise από το It
  Funko Pop Pennywise από το It

 5. Ash – Στρατός του Σκότους
  Η πρώτη ταινία που μπήκα κρυφά, το Army of Darkness παρουσίαζε τον πιο κακόηχο αντιήρωα που έχω δει ποτέ. Το Ash δεν είναι τέρας ή κακός τύπος, αλλά κάθε συλλογές τρόμου χρειάζεται έναν ήρωα για να το κρατήσει ενσωματωμένο σωστά; Σκατά, έχω δει Toy Story, Small Soldiers και The Indian in the Cupboard. Το Funko Pops δεν είναι αξιόπιστο.
  Funko Pop Ash από το Army of Darkness
  Funko Pop Ash από το Army of Darkness

  Ας ελπίσουμε ότι αυτή η λίστα σας έδωσε λίγη έμπνευση για να δημιουργήσετε την απόλυτη Funko Pop συλλογή σας! Δημοσιεύστε οποιεσδήποτε προτάσεις έχετε στα σχόλια παρακάτω και για να βρείτε αυτά τα pops στο Amazon μη διστάσετε να αγοράσετε μέσω των παρακάτω συνδέσμων. Η αγορά μέσω των επιλογών μου στο Amazon βοηθά στην υποστήριξη του ιστότοπού μας!

Schreibe einen Kommentar