ΠΟΥ? Πέφτει το „Da Memo“ – DJIceberg.com

0
ΠΟΥ?  Πέφτει το „Da Memo“ – DJIceberg.com

Αφού κέρδισε συγχρονισμό με το „All American“ του CW, το OverTime Elite, το NFL και το ESPN, ο καλλιτέχνης Hip-Hop της Hampton Roads ΠΟΥ? προσλήψεις Chaz French για την τελευταία του κυκλοφορία «Da Memo».

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας με το 757 to DC είναι ένας ανατριχιαστικός, συγκλονιστικός δίσκος roller coaster που θα έχει τα κουρεία να συζητούν ποιος είχε τον καλύτερο στίχο για τα επόμενα χρόνια. Τα σούπερ κινούμενα μπαρ συνοδεύονται από συμπαραγωγή από το 808Jezus. που προβάλλουν μολυσματικές μελωδίες κόρνου με δυνατά ντραμς και μπάσο.

Σε δήλωση προς τον Τύπο, οι De Loners. Ο ιδρυτής της μουσικής αποκαλύπτει:

«Ήμουν κολλημένος σε μια χρονοκάψουλα για σχεδόν όλο το έτος 2022 και πραγματικά μελέτησα τι έκανε αυτούς τους παλιούς δίσκους Big Pun, Nas και Jay Z τόσο μολυσματικούς. Ο Steve Stoute είχε επισημάνει σε μια συνέντευξη που έκανε με το Rap Radar, ότι τότε, στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και στα τέλη της δεκαετίας του ’90, οι ράπερ εξακολουθούσαν να μην έβγαζαν κανένα μπαρ, ακόμη και στους εμπορικούς δίσκους. Με έκανε να ξανασκεφτώ την προσέγγισή μου.

Έτσι, για μήνες έκανα ποδήλατο σε παλαιότερα beats και απλά έκανα ραπ χωρίς φίλτρο. Τελικά έφτασα σε αυτόν τον στίχο και κάθισα με τον 808Jezus για να δημιουργήσω έναν ρυθμό που θα ταιριάζει με την ενέργεια των στίχων. Την ίδια ώρα, ο Chaz French είχε έρθει σε ένα session που είχαμε κλείσει και του έπαιξα το beat, και μπήκε σε λειτουργία instant rap, και αυτό είναι το αποτέλεσμα.»

Παρακολουθήστε το κλιπ σκηνοθετημένο από το Fargo για το „Da Memo“ και μεταδώστε τον επίσημο ήχο του τραγουδιού στο DSP της επιλογής σας μέσω των United Masters.

Σχετικά με τον συγγραφέα

Schreibe einen Kommentar