Πλεονεκτήματα τραπεζικών εργασιών σε μια μικρή πόλη

0
Πλεονεκτήματα τραπεζικών εργασιών σε μια μικρή πόλη

Καθώς η First Keystone Community Bank (FKCB) ετοιμάζεται να ανοίξει τα 19 τηςου υποκατάστημα στη Bethlehem, PA, είμαστε περήφανοι που είμαστε η τράπεζα της πόλης για όλους τους τύπους κοινοτήτων, από αστικές έως αγροτικές τοποθεσίες. Είμαστε περήφανοι που εξυπηρετούμε κοινότητες όλων των σχημάτων και μεγεθών με μια σειρά προϊόντων που είναι κατάλληλα για να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Πολλές από τις τοπικές μας κοινότητες θα μπορούσαμε να περιγράψουμε ότι έχουν μια χαλαρή ατμόσφαιρα ενώ προσφέρουν επίσης πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Τα υποκαταστήματα της FKCB προσφέρουν μια πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών. Ωστόσο, υπάρχουν ευδιάκριτα πλεονεκτήματα στις τραπεζικές συναλλαγές σε μια μικρή πόλη στην Πενσυλβάνια.

Οι τραπεζικές εργασίες σε μια μικρή πόλη είναι μια ευκαιρία για τις τράπεζες να επεκτείνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, παρέχοντας πιστώσεις και κεφάλαια σε τοποθεσίες που δεν βρίσκονται σε μια μεγάλη πόλη και δεν θα είχαν διαφορετικά πρόσβαση. Η κάλυψη των οικονομικών αναγκών των ανθρώπων σε όλες τις τοποθεσίες αποτελεί προτεραιότητα για κοινοτικές τράπεζες όπως η FKCB. Είναι τραπεζική με συγκεκριμένο σκοπό και είναι ένας από τους παράγοντες που διακρίνει τους κοινοτικούς δανειστές όπως η FKCB από τις μεγαλύτερες τράπεζες.

Μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις μεταξύ των πελατών των πόλεων και των πελατών μικρότερων πόλεων είναι ο τρόπος με τον οποίο κάνουν τραπεζικές συναλλαγές. Αν και καμία μικρή κοινότητα δεν είναι ίδια, ο κοινός παράγοντας είναι ότι εξαρτώνται από μικρότερες τράπεζες ή υποκαταστήματα με φυσικές τοποθεσίες. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε δημογραφικά στοιχεία ή έλλειψη πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Μια δεύτερη διάκριση είναι ότι οι πελάτες που ζουν σε μικρότερες πόλεις είναι λιγότερο πιθανό να έχουν πιστωτικό ιστορικό, επειδή είναι πιο δύσκολο να αποκτήσουν πίστωση σε απομακρυσμένες τοποθεσίες. Επομένως, μεγαλύτεροι, πιο καθιερωμένοι δανειστές μπορεί να μην αποτελούν επιλογή, απαιτώντας από τους πελάτες να επιλέξουν μια μη συμβατική, πιο ακριβή εναλλακτική λύση. Ένα κοινοτικό υποκατάστημα θα μπορούσε να προσφέρει μια λύση για τραπεζικές συναλλαγές σε μικρότερες κοινότητες με φυσικές τοποθεσίες που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε κοινότητας.

Συχνά, ένα υποκατάστημα τράπεζας της τοπικής κοινότητας είναι το μόνο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σε μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή. Για τις ευρέως διαδεδομένες κοινότητες που δεν μπορούν να βασιστούν σε ένα σενάριο «τράπεζα σε κάθε γωνία», οι ευκαιρίες πρόσβασης σε πλήρεις τραπεζικές υπηρεσίες θα μπορούσαν να είναι περιορισμένες. Η έλλειψη επενδύσεων και υποδομών σε ορισμένες περιοχές θα μπορούσε να δυσχεράνει την πρόσβαση σε οικονομικά προσιτά κεφάλαια, ιδιαίτερα για τις μικρές επιχειρήσεις που αγκυροβολούν πολλές μικρές πόλεις. Επομένως, μια κοινοτική τράπεζα θα μπορούσε να είναι κρίσιμη για την επιτυχία μιας μικρότερης πόλης και θα μπορούσε να σημαίνει καταστροφή όταν δεν είναι εκεί.

Σύμφωνα με το FDIC, η χώρα έχασε περισσότερα από 2.500 τραπεζικά υποκαταστήματα το 2022 και 18.000 την τελευταία δεκαετία. Χωρίς πρόσβαση στο κεφάλαιο, μια κοινότητα χάνει την ικανότητά της να δημιουργεί περιουσιακά στοιχεία και να αυξάνει τον πλούτο των γενεών, προκαλώντας την οπισθοδρόμησή της.

Αλλά οι κοινοτικές τράπεζες είναι σταθερές, ασφαλείς και ξέρουν πώς να κάνουν τραπεζικές συναλλαγές για τους πελάτες τους. Επειδή ζουν και εργάζονται στις κοινότητές τους, οι κοινοτικές τράπεζες έχουν πλήρη κατανόηση των μοναδικών αναγκών τους. Η προσθήκη τεχνολογίας επιτρέπει στις τράπεζες να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο σε λιγότερο κατοικημένες τοποθεσίες, επιτρέποντας στις μικρές επιχειρήσεις να είναι παραγωγικές και να ευδοκιμούν είτε βρίσκονται στο κέντρο της πόλης Stroudsburg είτε στον κεντρικό δρόμο του Nescopeck. Είναι ένα νέο είδος τραπεζικής για τις κοινοτικές τράπεζες το 2023.

Για μια πλήρη λίστα με τις τοποθεσίες της First Keystone Community Bank, καλέστε στο 888-759-22266 ή επισκεφτείτε το Locations & Hours – First Keystone Community Bank (fkc.bank).

Schreibe einen Kommentar