Περισσότερες ευκαιρίες για τις γυναίκες στον τραπεζικό τομέα

0
Περισσότερες ευκαιρίες για τις γυναίκες στον τραπεζικό τομέα

(Αυτό το ιστολόγιο γράφτηκε αρχικά από την Teresa Sterner το 2021 γιορτάζοντας το Our Local Οι γυναίκες στον τραπεζικό τομέα. Δύο χρόνια αργότερα, όπως παρατηρούμε Μήνας Γυναικείας Ιστορίας, είμαστε και πάλι υπερήφανοι που αναγνωρίζουμε τις δύο γυναίκες σε κορυφαίους ηγετικούς ρόλους στην First Keystone Community Bank (FKCB), καθώς και πολλές άλλες γυναίκες σε διευθυντικές θέσεις. Οι ενότητες ενημερώθηκαν με τρέχουσες πληροφορίες.)

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι γυναίκες εισήλθαν για πρώτη φορά στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στα τέλη του 1800, αλλά τους επετράπη να κατέχουν μόνο θέσεις γραφείου, ο τραπεζικός κλάδος έχει σίγουρα εξελιχθεί τα τελευταία 150 χρόνια. Συγκρίνετε αυτό με το γεγονός ότι επί του παρόντος στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι γυναίκες αποτελούν σχεδόν το ήμισυ του εργατικού δυναμικού των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Οι γυναίκες στον τραπεζικό κλάδο αποτελούν πλέον ουσιαστικό μέρος του χρηματοοικονομικού τοπίου.

Καθώς γιορτάζουμε τον Εθνικό Μήνα Ιστορίας των Γυναικών, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να τονίσουμε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι γυναίκες μέσα στην εξώπορτά μας στην First Keystone Community Bank. Είμαστε περήφανοι για τις γυναίκες στον τραπεζικό τομέα που αποτελούν μέρος της ομάδας μας και για τους σημαντικούς ρόλους που διαδραματίζουν στην εταιρεία μας. Η συνεισφορά τους στην επιτυχία του FKCB αποτελεί έμπνευση και οι ηγετικές τους ικανότητες επηρεάζουν ολόκληρο το προσωπικό, από το ταμείο μέχρι την αίθουσα του συμβουλίου.

Ως απόδειξη της δέσμευσής μας για την ενδυνάμωση των γυναικών στον τραπεζικό τομέα, μην κοιτάξετε περισσότερο από την ομάδα διαχείρισης της First Keystone:

  • 13 από τους 22 Αντιπροέδρους μας είναι γυναίκες.
  • 10 από τους 16 Βοηθούς Αντιπροέδρους μας είναι γυναίκες.
  • Τα 18 από τα 19 κοινοτικά μας γραφεία διοικούνται από γυναίκες διευθυντές.

Και ξεκινάει από την κορυφή — είμαστε η μόνη τράπεζα τοπικής κοινότητας με γυναίκα Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO), την Elaine Woodland, καθώς και μια γυναίκα ανώτερη αντιπρόεδρο και γενική οικονομική διευθύντρια (CFO), Diane Rosler. Ας αφιερώσουμε ένα λεπτό για να αναδείξουμε τα επιτεύγματα και τις επαγγελματικές διαδρομές αυτών των δύο σημαντικών γυναικών στον τραπεζικό τομέα.

Elaine Woodland, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Ως Διευθύνων Σύμβουλος μιας από τις λίγες τράπεζες στην Πενσυλβάνια με μια γυναίκα στο τιμόνι, η Elaine Woodland εστιάζει στην οικοδόμηση σχέσεων και ευκαιριών με την επόμενη γενιά γυναικών τραπεζιτών. Έχει δουλέψει σκληρά και έχει αναλάβει αρκετούς ρόλους που καμία γυναίκα δεν είχε στο παρελθόν στον οργανισμό. Και αυτό τη βοήθησε να γίνει πρότυπο για το προσωπικό της, τις ομότιμες τράπεζες και την κοινότητα.

Αυτό είναι το 42 της Elainend έτος στον τραπεζικό κλάδο. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ταμίας στην πρώην First National Bank του Berwick και γρήγορα μετακόμισε στις βαθμίδες της βοηθού διευθύντριας υποκαταστήματος και ελέγχου ελέγχου. Καθώς η σταδιοδρομία της εξελίχθηκε, προήχθη μέσω διαφορετικών τίτλων εργασίας σε τοπικά ιδρύματα, και όλα αυτά αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία.

Το 2007, η Elaine υπηρέτησε ως ανώτερος αντιπρόεδρος στην Pocono Community Bank, πριν από τη συγχώνευσή της με την First Keystone Community Bank. Σε μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη των γεγονότων, η συγχώνευση επέστρεψε την Elaine στην ίδια τράπεζα όπου ξεκίνησε την καριέρα της. Ανέλαβε τον τίτλο της Εκτελεστικής Αντιπροέδρου το 2014 και υπηρέτησε ως εξαιρετικά αποτελεσματική Chief Operating Officer (COO) της τράπεζας.

Το 2018, έσπασε μια ακόμη γυάλινη οροφή όταν έγινε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος στην ιστορία της First Keystone Community Bank.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, λίγα πράγματα ήταν τόσο σημαντικά για την Elaine όσο η εκπαίδευση και έχει ολοκληρώσει επιτυχώς πολυάριθμες σχολές τραπεζών και προγράμματα πιστοποιητικών στην πορεία, συμπεριλαμβανομένου του Central Atlantic School of Commercial Lending, RMA Certified Lender

Πιστοποιητικό, ABA Stonier Graduate School of Banking με το Wharton School Leadership Certificate και απόφοιτος του PA Bankers Leadership Institute.

Το 2020, η Elaine τιμήθηκε με το «Βραβείο Patricia A. Husic Woman of Influence» της Ένωσης Τραπεζών της PA, το οποίο τιμά εκείνους τους ηγέτες στον τραπεζικό κλάδο που προωθούν και εμπνέουν τις γυναίκες στο χώρο εργασίας να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Συνοψίζοντας, η Elaine λέει: «Το πρόσωπο του τραπεζικού κλάδου αλλάζει διαρκώς και αυτές οι αλλαγές ανοίγουν μεγάλες ευκαιρίες για τις γυναίκες στον τραπεζικό τομέα σε κάθε επίπεδο. Ενθαρρύνω θερμά τις γυναίκες να αναζητήσουν καριέρα στον τραπεζικό τομέα».

Diane Rosler, Ανώτερη Αντιπρόεδρος και Οικονομική Διευθύντρια

Η Diane Rosler είναι στην First Keystone Community Bank για περισσότερα από 32 χρόνια, έχοντας ξεκινήσει ως πράκτορας αγορών στο λογιστήριο. Γρήγορα στο 2007, όταν επιλέχθηκε ως η πρώτη γυναίκα που κέρδισε τον τίτλο του Βοηθού Αντιπροέδρου και Οικονομικού Διευθυντή (CFO) στην FKCB. Εξασφάλισε τον τρέχοντα τίτλο της Ανώτερης Αντιπροέδρου και CFO το 2009.

Ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων της Diane είναι τα θέματα της διαφορετικότητας και της ένταξης, ειδικά όταν πρόκειται για την ενδυνάμωση των γυναικών στον τραπεζικό τομέα. Είναι ένας ισχυρός ηγέτης, τόσο στην τράπεζα όσο και στην κοινότητα. Δίνει το παράδειγμα και είναι μέντορας σε άλλες γυναίκες τραπεζίτες που προσπαθούν να προχωρήσουν μέσα στον οργανισμό.

Η Diane έχει επίσης ολοκληρώσει πολλά πιστοποιητικά και σχολές στον τραπεζικό κλάδο, όπως το ABA Stonier Graduate School of Banking με το Wharton School Leadership Certificate, το PA Bankers Advanced School of Banking και το PA Bankers Leadership Institute Certificate.

Εάν ενδιαφέρεστε για καριέρα στον τραπεζικό κλάδο ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή στην First Keystone Community Bank, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας ή Facebook σελίδα. Μπορεί να ταιριάζετε απόλυτα στην First Keystone Community Bank και θα θέλαμε να γίνετε μέλος της ομάδας μας!

Schreibe einen Kommentar