Παίξτε με ασφάλεια αυτή τη φορολογική περίοδο με μια επιστροφή φόρου απευθείας κατάθεσης

0
Παίξτε με ασφάλεια αυτή τη φορολογική περίοδο με μια επιστροφή φόρου απευθείας κατάθεσης

Καθώς η φορολογική περίοδος είναι προ των πυλών, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προσφέρουν προτάσεις για τον ταχύτερο, ασφαλέστερο και πιο αξιόπιστο τρόπο λήψης της επιστροφής του φόρου σας—την απευθείας κατάθεση. Είναι γρήγορο, ασφαλές και δωρεάν!

Ενώ η πλειονότητα των φορολογουμένων χρησιμοποιεί ήδη την άμεση κατάθεση για τις επιστροφές τους, η Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων ενθαρρύνει όλους τους φορολογούμενους να το κάνουν ασφαλές και να ακολουθήσουν τη διαδρομή χωρίς χαρτιά φέτος. Είναι πιο εύκολο από όσο φαντάζεστε.

Εγγραφή για α άμεση επιστροφή φόρου κατάθεσης είναι εύκολο!

Για να εγγραφείτε για άμεση επιστροφή φόρου κατάθεσης, απλώς επιλέξτε τη μέθοδο επιστροφής χρημάτων στην ηλεκτρονική ή έντυπη δήλωση σας. Θα χρειαστείτε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ή ταμιευτηρίου σας και τον αριθμό δρομολόγησης της τράπεζάς σας. Η επιστροφή χρημάτων σας θα κατατεθεί απευθείας στον επιλεγμένο λογαριασμό χωρίς πρόσθετες χρεώσεις.

Ο αριθμός λογαριασμού της First Keystone Community Bank (FKCB) αποτελείται από 10 ψηφία που βρίσκονται στο κάτω μέρος της επιταγής σας μετά τον αριθμό δρομολόγησης. Μπορείτε επίσης να το βρείτε στον τραπεζικό λογαριασμό σας στο διαδίκτυο, στην εφαρμογή για κινητά και στην κίνηση του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Ένας αριθμός δρομολόγησης αποτελείται από εννέα ψηφία που προσδιορίζει την τοποθεσία της τράπεζας στην οποία ανοίξατε τον λογαριασμό σας. Μπορείτε να το βρείτε στην κάτω αριστερή πλευρά της επιταγής σας. Ο τοπικός τραπεζικός αντιπρόσωπός σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τον αριθμό δρομολόγησης. Για πελάτες λογαριασμού First Keystone Community Bank, ο αριθμός δρομολόγησης είναι 031307125, ο οποίος είναι ίδιος για όλες τις τοποθεσίες FKCB.

Σκεφτείτε να χωρίσετε το δικό σας άμεση επιστροφή φόρου κατάθεσης σε πολλούς λογαριασμούς.

Επειδή η φορολογική σας δήλωση μπορεί να είναι η μεγαλύτερη επιταγή που θα λάβουν πολλά άτομα, είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου ή να αυξήσετε το υπόλοιπο στον υπάρχοντα λογαριασμό ταμιευτηρίου σας. Το IRS μπορεί να καταθέσει τη φορολογική σας δήλωση με διάφορους τρόπους, όπως:

  • Κατατίθεται απευθείας σε έναν λογαριασμό όψεως ή ταμιευτηρίου
  • Απευθείας κατάθεση ή διαχωρισμός σε έναν έως τρεις λογαριασμούς
  • Χρησιμοποιείται για την αγορά έως και 5.000 $ σε Ομόλογα Ταμιευτηρίου ΗΠΑ
  • Ελήφθη σε έντυπη επιταγή.

Ο διαχωρισμός της επιστροφής φόρου άμεσης κατάθεσης είναι εύκολος. Μπορείτε να το κάνετε ηλεκτρονικά ή με έντυπη επιστροφή. Είναι ένας γρήγορος, ασφαλής τρόπος για να διαχειριστείτε τα χρήματά σας καταθέτοντας μέρος της επιστροφής χρημάτων σας σε έναν λογαριασμό για να το χρησιμοποιήσετε τώρα και μερικά για να το αποθηκεύσετε για αργότερα. Ένας φορολογικός επαγγελματίας μπορεί να σας βοηθήσει να υποβάλετε αίτηση κατάθεσης κατάθεσης. Ένας ειδικός λογαριασμού στο FKCB μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το καλύτερο προϊόν για την επιστροφή χρημάτων σας.

Η άμεση κατάθεση είναι γρήγορη και εύκολη!

Ο συνδυασμός της άμεσης κατάθεσης με την ηλεκτρονική κατάθεση ή ηλεκτρονική κατάθεση είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας. Σκεφτείτε ότι η IRS εκδίδει την πλειοψηφία των επιστροφών χρημάτων εντός τριών εβδομάδων, καθιστώντας αδύνατη την απώλεια, κλοπή ή καταστροφή μιας ηλεκτρονικής επιστροφής χρημάτων απευθείας κατάθεσης.

Συνολικά, η άμεση κατάθεση είναι ο ταχύτερος, ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος για να λάβετε την επιστροφή φόρου και να τη διαχειριστείτε ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Καλέστε την First Keystone Community Bank στο 570-752-3671 για να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο λογαριασμού σήμερα. Για συμβουλές φορολογικής δήλωσης, συμβουλευτείτε έναν φοροτεχνικό.

Schreibe einen Kommentar