Ο B-Jay Banks εγκαταλείπει το „Banks Flow“

0
Ο B-Jay Banks εγκαταλείπει το „Banks Flow“

Αποφασισμένος να εδραιωθεί ως αναμφισβήτητη φιγούρα στη ραπ σκηνή του DMV, B-Jay Banks συνδέεται με Γερμανό παραγωγό Rackz The Wave για το „Banks Flow“.

Ο ελαφρώς ανεβασμένος δίσκος με τα δυνατά 808’s και ένα μεγαλειώδες φλάουτο που οδηγεί τη μελωδία, σε συνδυασμό με τα μοναδικά τραχιά φωνητικά του ντόπιου της Ουάσινγκτον, ακολουθεί το Everybody Can’t Go του 2022 καθώς και τα σόλο που ξεχωρίζουν „Pounds“ με τους Dell Fargo και „Political .»

Ο Wordsmith και πατέρας, ο B-Jay Banks μεγάλωσε στην περιοχή Uptown του North West DC. Ταπεινός αλλά και οδηγημένος, πιστώνει τα Hip-Hop και Go-Go της δεκαετίας του ’90 ως τις κύριες επιρροές του. Άρχισε να γράφει ποίηση ως παιδί και ηχογράφησε το πρώτο του τραγούδι σε ηλικία μόλις 14 ετών με τη βοήθεια της Black Face Entertainment, μιας τοπικής εταιρείας προώθησης. Ο δίσκος του «Let You Down» έγινε δημοφιλής στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Myspace στις αρχές του 2000 και μάλιστα του κέρδισε κάποια προσοχή με τον περιφερειακό ραδιοφωνικό σταθμό WPGC.

Καθώς ο βόμβος του μεγάλωνε, τόσο αυξάνονταν τα δωμάτια που έπαιζε. διαθέτει βιογραφικό που περιλαμβάνει ζωντανές παραστάσεις στο Howard Theatre, Decades και Songbyrd καθώς και εθνικά αναγνωρισμένες σκηνές όπως το φεστιβάλ μουσικής και κινηματογράφου ATX SXSW.

Ακούστε το „Banks Flow“ μετά το άλμα μέσω του Banknote Enterprises / DistroKid και περιμένετε σταθερές κυκλοφορίες από τον B-Jay όλο το 2023.

Σχετικά με τον συγγραφέα

Schreibe einen Kommentar