Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΠΑΡΟΝΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΡΟΝΑΧΑΡΙΑ

0
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΠΑΡΟΝΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΡΟΝΑΧΑΡΙΑ

Ο Πρόεδρος της Ινδίας, Smt.  Ο Droupadi Murmu επισκέπτεται το INS Vikrant στις 16 Μαρτίου 2023.
Ο Πρόεδρος της Ινδίας, Smt. Ο Droupadi Murmu επισκέπτεται το INS Vikrant στις 16 Μαρτίου 2023.


0


0

Freedom Ka Amrit Mahoutsav

InterServer Web Hosting και VPS


Ώρα ανάγνωσης:1 λεπτό, 57 δευτερόλεπτα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΠΑΡΟΝΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΡΟΝΑΧΑΡΙΑ

Από το PIB Δελχί

Ο Πρόεδρος της Ινδίας, Smt Droupadi Murmu παρουσίασε το Χρώμα του Προέδρου στο INS Dronacharya στο Κότσι σήμερα (16 Μαρτίου 2023).

Μιλώντας με την ευκαιρία, ο Πρόεδρος είπε ότι η θαλάσσια δύναμη παραμένει κρίσιμη για τα στρατηγικά, στρατιωτικά, οικονομικά και εμπορικά συμφέροντα της Ινδίας. Για ένα έθνος όπως η Ινδία, η πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, με μεγάλη ακτογραμμή, νησιωτικά εδάφη και σημαντικό ναυτικό πληθυσμό, η ύπαρξη ενός ισχυρού και σύγχρονου Ναυτικού είναι πολύ μεγάλης σημασίας.

Ο Πρόεδρος είπε ότι τα τελευταία 75 χρόνια, ένα ετοιμόμαχο, πολυδιάστατο και ευέλικτο ινδικό ναυτικό όχι μόνο απέτρεψε τους αντιπάλους μας και διασφάλισε τα θαλάσσια μας συμφέροντα, αλλά επέτρεψε επίσης τη δημιουργία μιας ειρηνικής περιφέρειας για τη διευκόλυνση της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης. Το Έθνος είναι περήφανο για τη δέσμευση του Ινδικού Ναυτικού στην προστασία των θαλάσσιων συνόρων μας, στην ασφάλεια των εμπορικών μας δρόμων και στην παροχή βοήθειας σε καταστροφές.

Ο Πρόεδρος σημείωσε ότι με την πάροδο των ετών, το ινδικό ναυτικό έχει αναπτύξει σημαντικές ικανότητες για να είναι μια δύναμη αναπτυγμένη για αποστολή και έτοιμη για απάντηση σε όλη την περιοχή του Ινδικού Ωκεανού και να είναι ο «Πρώτος ανταποκριτής» σε κάθε ενδεχόμενο, στη θαλάσσια γειτονιά μας. Είπε ότι η χώρα προσβλέπει στο Πολεμικό Ναυτικό για την προστασία των θαλάσσιων συμφερόντων μας.

Μιλώντας για την επίσκεψή της στο INS Vikrant, λίγο πριν από τη λειτουργία χρωματικής παρουσίασης, η Πρόεδρος είπε ότι το μοντέρνο αεροπλανοφόρο INS Vikrant που κατασκευάστηκε εγχώρια είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του Atmanirbhar Bharat. Σήμερα, η Ινδία συγκαταλέγεται μεταξύ των ελάχιστων χωρών με ικανότητα ναυπήγησης αεροπλανοφόρου με γηγενή τεχνολογία. Εκτίμησε ολόκληρη την ομάδα του Ινδικού Ναυτικού, την Cochin Shipyard Limited και όλους όσους συμμετείχαν στο ταξίδι του INS Vikrant. Είπε ότι η Ινδία είναι περήφανη για τους γενναίους άνδρες και γυναίκες του ινδικού ναυτικού που υπηρέτησαν το έθνος με διάκριση και αφοσίωση.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ομιλία του Προέδρου-


Σχετικά με τον συγγραφέα ανάρτησης


Antara Tripathy

Αρχισυντάκτης & Διευθύνων Σύμβουλος του IBG NEWS (09/Αυγ/2018-σήμερα), Γραμματέας της Ένωσης All Indian Reporter’s Association, West Bengal State Committee. Νωρίτερα Αντιπρόεδρος της IBG NEWS (01/Ιαν/ 2013-08/Αυγ/2018). Ανέλαβε την ευθύνη από τον Ιδρυτικό Συντάκτη του Καναλιού.


Ευτυχισμένος

Ευτυχισμένος
0 %


Λυπημένος

Λυπημένος0 %


Ενθουσιασμένος

Ενθουσιασμένος0 %


Νυσταγμένος

Νυσταγμένος
0 %


Θυμωμένος

Θυμωμένος0 %


Εκπληξη

Εκπληξη0 %

Schreibe einen Kommentar