Οι καλύτερες κριτικές για το ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης για το 2023

0
Οι καλύτερες κριτικές για το ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης για το 2023

Από τον καθαρισμό του δρόμου μέχρι να βεβαιωθείτε ότι η επένδυση βινυλίου σας δεν έχει καλούπια, θέλετε το καλύτερο ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης (σας) που μπορείτε να αγοράσετε. Έχοντας χρησιμοποιήσει τόσα πολλά από αυτά προσωπικά, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα αγαπημένα μας. Χωρισμένα ανά εφαρμογή και εκπαίδευση, δημιουργήσαμε αυτήν τη λίστα για ποικίλα σενάρια χρήσης και ανάγκες. Εάν είστε στην αγορά για ένα ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης, κάτι σε αυτήν τη λίστα πρέπει να τραβήξει την προσοχή σας και να έχει εξαιρετική αξία.

Σημείωση του συντάκτη: Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας για τα καλύτερα πλυντήρια πίεσης για να δείτε τις κορυφαίες επιλογές αερίου.

Ηλεκτρικά πλυντήρια πίεσης έναντι πλυντηρίων με πίεση αερίου

Ακόμη και τα καλύτερα ηλεκτρικά πλυστικά μηχανήματα πίεσης δεν έχουν τόση μέγιστη πίεση ή ροή νερού όσο τα αντίστοιχά τους με αέριο. Ωστόσο, φέρουν αρκετά ποσοστά PSI και GPM για να χειριστούν πολλές εργασίες καθαρισμού. Για τους ιδιοκτήτες σπιτιού, είναι δύσκολο να ξεπεράσουν την αξία ενός ηλεκτρικού πλυντηρίου πίεσης.

Επιπλέον, τα ηλεκτρικά πλυντήρια πίεσης έχουν πολύ λιγότερη συντήρηση. Δεν χρειάζονται αέριο ή πετρέλαιο, επομένως δεν χρειάζεται ποτέ να ελέγχετε τα επίπεδα ή να τα ξαναγεμίζετε. Δεν έχεις μπουζί να αλλάξεις και δεν μπορείς να κολλήσεις το καρμπυρατέρ. Ακόμα καλύτερα κάνουν πολύ λιγότερο θόρυβο και έχετε μηδενικές εκπομπές!

Ενώ τόσο τα πλυντήρια αερίου όσο και τα ηλεκτρικά πλυντήρια πίεσης απαιτούν σωλήνα νερού, τα ηλεκτρικά μοντέλα χρειάζονται επίσης πηγή ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε ένα καλώδιο επέκτασης και κάποιο είδος πρίζας GFCI στο εξωτερικό του σπιτιού ή του γραφείου σας. Παρόλο που μπορείτε να βρείτε μερικά πλυστικά πιεστικά με μπαταρία, τα βρίσκουμε συνολικά λιγότερο ισχυρά, αν και έχουν ορισμένα πλεονεκτήματα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης (όπως το πλύσιμο του σκάφους σας στην αποβάθρα μετά το ψάρεμα).

Σύγκριση PSI και GPM

Τα πλυντήρια πίεσης διατίθενται με όλες τις προδιαγραφές. Αυτά περιλαμβάνουν αριθμούς για το ρυθμό ροής (GPM) και τη μέγιστη πίεση χρησιμοποιώντας μια άκρη 0 μοιρών (PSI). Με όλους τους αριθμούς και τους συνδυασμούς, οι καταναλωτές μπορεί να δυσκολεύονται να αποφασίσουν ποιο ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Η ισχύς καθαρισμού μπορεί να παρουσιάσει μια λύση καθώς συνδυάζει τόσο το PSI όσο και το GPM. Μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τους δύο αριθμούς ως έναν σχετικά απλό τρόπο σύγκρισης μοντέλων.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα που χρησιμοποιούν τον τύπο PSI x GPM = Cleaning Power:

PSI GPM Δύναμη Καθαρισμού
Πλυντήριο πίεσης Α 2000 1.2 2400
Πλυντήριο πίεσης σι 2200 1.4 3080
Πλυντήριο πίεσης ντο 2300 1.3 2990

Γράψαμε ένα χρήσιμο άρθρο σχετικά με τη σχέση μεταξύ PSI και GPM σε πλυντήρια πίεσης.

Ηλεκτρικά πλυντήρια πίεσης έναντι ηλεκτρικών καθαριστικών

Πρόσφατα, αρκετοί κατασκευαστές κυκλοφόρησαν ηλεκτρικά καθαριστικά. Αυτά τα προϊόντα, όπως το Worx 40V Hydroshot και το Ryobi 18V EZClean power cleaner, παρέχουν μια πραγματικά ασύρματη λύση καθαρισμού για ορισμένες εφαρμογές. Με ένα ηλεκτρικό καθαριστικό, απλά συνδέετε έναν εύκαμπτο σωλήνα απευθείας στο εργαλείο ή χρησιμοποιείτε έναν εύκαμπτο σωλήνα σιφονιού βυθισμένο σε έναν κάδο νερού 5 γαλονιών. Εφόσον λειτουργεί με μπαταρία, η χρήση της τελευταίας μεθόδου σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε τοπική παροχή νερού ή πηγή ενσύρματου ρεύματος για να καθαρίσετε το αυτοκίνητο, το σκάφος ή το RV σας.

Ενώ τα πλυντήρια πίεσης παράγουν πολύ μεγαλύτερη πίεση, ένα ηλεκτρικό καθαριστικό σάς προσφέρει μια πραγματικά φορητή λύση κατάλληλη για μικρότερες εργασίες. Τα ηλεκτρικά πλυντήρια πίεσης παράγουν συνήθως 1200-1500 PSI ή περισσότερο, ενώ τα περισσότερα μηχανήματα καθαρισμού έχουν ισχύ μεταξύ 300 και 600 PSI. Και οι δύο έχουν παρόμοιους ρυθμούς ροής και μπορούν να βγάλουν αρκετό νερό για να καθαρίσουν ένα αυτοκίνητο ή σκάφος χωρίς καμία δυσκολία. Επιπλέον, ένα ηλεκτρικό καθαριστικό δεν έχει την πίεση να καταστρέψει το χρώμα, καθιστώντας το πιο ασφαλές για χρήση σε αυτά τα προϊόντα.

Καλύτερο ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης συνολικά

Πλυντήριο πιέσεως Greenworks Pro 3000 PSI Brushless

Κριτικές για το καλύτερο ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης

Παράγοντας έως και 3000 PSI και ταχύτητα ροής 2,0 GPM που πέφτει στο 1,1 GPM στη μέγιστη πίεση, το Greenworks 5110502VT είναι το πιο ισχυρό ηλεκτρικό πλυστικό πίεσης που έχουμε χρησιμοποιήσει. Χρησιμοποιεί επίσης το Πιστοποίηση PWMA να προσδώσει αξιοπιστία στις προδιαγραφές του. Στην κορυφή της λίστας μας ως το καλύτερο ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης της χρονιάς. Ένα ηλεκτρικό μοντέλο με καλώδιο, διαθέτει α κινητήρας χωρίς ψήκτρες και τεχνολογία «JettFlow» της Greenworks για μέγιστη πρόσβαση με το παρεχόμενο ραβδί. Τα περισσότερα άλλα μηχανήματα πλύσης πίεσης δεν έχουν τόσο υψηλή βαθμολογία PSI ή χρησιμοποιούν φουσκωμένους αριθμούς „PSI max“ για να δείχνουν ότι έχουν καλύτερη απόδοση από ό,τι κάνουν.

Ωστόσο, περιμένετε να πληρώσετε λίγο περισσότερο για αυτήν την απόδοση. Με λιανική τιμή 399 $, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των καλύτερων ηλεκτρικών πλυντηρίων πίεσης στη λιανική τιμολόγηση. Εάν θέλετε το πιο δυνατό μηχάνημα που μπορείτε να αποκτήσετε χωρίς να μεταβείτε σε μοντέλο αερίου, αυτό το εργαλείο σας οδηγεί εκεί.

Το καλύτερο ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης που λειτουργεί με μπαταρίες

Πλυντήριο πίεσης Ryobi 40V HP Brushless 1500 PSI

Ryobi 40V HP Brushless Whisper Series 1500 PSI

Η βιομηχανία δεν διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από πλυντήρια πίεσης που τροφοδοτούνται με μπαταρία. Το υβριδικό μοντέλο Greenworks 60V Pro ξεχωρίζει, αλλά το αγαπημένο μας είναι το πλυντήριο πίεσης Ryobi 40V HP Brushless 1500 PSI. Τρέχει δύο μπαταρίες 40V και διαθέτει δύο λειτουργίες. Πληρώνετε περισσότερα για την επιλογή με μπαταρία, αλλά αν σας βοηθά να καθαρίζετε επιτόπου όταν δεν έχετε πρόσβαση στην τροφοδοσία, αξίζει την επένδυση.

Στην προεπιλεγμένη λειτουργία, παράγει μέγιστο 1000 PSI. Μεταβείτε στη λειτουργία Boost και θα έχετε τη μέγιστη πίεση των 1500 PSI. Μας αρέσει η επιλογή τρεξίματος μεταξύ χρόνου εκτέλεσης έναντι ισχύος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο σωλήνα σιφονιού 10 ποδιών για να αποφύγετε την ανάγκη για σωλήνα νερού υπό πίεση. Ρίξτε το σωλήνα σιφονιού σε έναν κουβά 5 γαλονιών (ή παρόμοιο) με νερό και μπορείτε να καθαρίσετε χωρίς εξωτερική παροχή ρεύματος ή παροχή νερού. Αυτό το κάνει μια από τις πιο βολικές λύσεις για τον καθαρισμό του αλιευτικού σας σκάφους στην αποβάθρα!

Καλύτερη τιμή ηλεκτρικού πλυντηρίου πίεσης

Ryobi 2000 PSI Ηλεκτρικό πλυστικό υπό πίεση RY142022VNM

Ryobi 2000 PSI Ηλεκτρικό πλυστικό υπό πίεση RY142022VNM

Καθώς αναζητούσαμε την καλύτερη τιμή σε ένα ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης, προσγειωθήκαμε ξανά με τη Ryobi. Το μοντέλο PSI 2000 έχει έναν εξαιρετικό συνδυασμό καθαριστικής ισχύος, ποιότητας και τιμής. Με πολλές εξαιρετικές επιλογές να πέφτουν περίπου στα $200, το Ryobi RY142022VNM ήταν η κορυφαία επιλογή μας. Κέρδισε τη νίκη με την απίστευτη αξία για αυτό που παίρνεις.

Αυτό το ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης παράγει έως και 2000 PSI και 1,2 GPM και φέρει πιστοποίηση PWMA. Λατρεύουμε το συμπαγές, τροχοφόρο πλαίσιο με τηλεσκοπική λαβή. Περιλαμβάνει επίσης τρεις διαφορετικές άκρες—ένα από τα οποία είναι ένα ακροφύσιο turbo που σας επιτρέπει να καθαρίσετε μια ευρύτερη περιοχή με τη μέγιστη διαθέσιμη πίεση.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά πλυντήρια πίεσης ανά μάρκα

Craftsman 2100 PSI Electric Pressure Washer CMEPW2100

Craftsman 2100 PSI Electric Pressure Washer CMEPW2100

Μας αρέσουν πραγματικά τα ηλεκτρικά πλυντήρια πίεσης Craftsman. Τιμολογούν τα προϊόντα τους για να τα κάνουν προσβάσιμα και διαθέτουν εξαιρετικές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά. Η κορυφαία επιλογή μας στον τεχνίτη τυχαίνει να πέφτει στο μοντέλο με την υψηλότερη πίεση. Ξεπερνά τα 2100 PSI και 1,2 GPM με πιστοποίηση CETA. Με τέσσερα συμπεριλαμβανόμενα ακροφύσια και ένα ακροφύσιο turbo, αυτό το εργαλείο έχει αίσθηση. μικρή μονάδα αερίου. Μας αρέσουν επίσης οι τροχοί 10 ιντσών που διευκολύνουν τη μεταφορά αυτού του πλυντηρίου πίεσης πάνω-κάτω από τα σκαλοπάτια ή στο γρασίδι σας.

Ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης DeWalt 2400 PSI DWPW2400

Ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης DeWalt 2400 PSI DWPW2400

Το κορυφαίο ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης της DeWalt μοιάζει πολύ με αυτό του Craftsman. Διαθέτοντας την ίδια πιστοποίηση CETA 2400 PSI/1,1 GPM, είναι ουσιαστικά εναλλάξιμα στους τύπους εργασίας που μπορείτε να κάνετε με αυτά. Όπως το Craftsman, αυτό το μοντέλο διαθέτει τέσσερα τυπικά ακροφύσια συν ένα ακροφύσιο turbo και κινείται εύκολα στους τροχούς 10 ιντσών του. Αν θέλετε ένα πιο συμπαγές μοντέλο σε παρόμοια τιμή, ρίξτε μια ματιά στο πλυντήριο πίεσης DeWalt 2100 PSI σε μέγεθος βαλίτσας.

Κιτ ηλεκτρικού πλυσίματος πίεσης Karcher K2 Entry

Είσοδος Karcher K2

Η Karcher έχει πολλές ηλεκτρικές πιέσεις για να διαλέξετε. Βρίσκουμε το Karcher K2 Entry γελοία φορητό. Αποτελεί την κορυφαία επιλογή μας για τη μάρκα. Με έως και 1600 PSI χρησιμοποιώντας άκρη 0º και απόδοση 1,35 GPM, αυτό το μικροσκοπικό ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης σάς προσφέρει καθαρισμό από ένα πλαίσιο που δεν είναι μεγαλύτερο από μια χειραποσκευή. Ζυγίζει επίσης μόλις 10,6 λίβρες. Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το ακροφύσιο αφρού Karcher για ένα πραγματικά φορητό μηχάνημα καθαρισμού οχήματος/σκάφους/RV.

Ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης Ryobi 2300 PSI RY142300

Ryobi 2300 PSI RY142300

Με μέγιστο 2300 PSI και 1,2 GPM, το ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης Ryobi RY142300 χωρίς ψήκτρες παρουσιάζει μια πιο premium λύση από τη μάρκα. Περιλαμβάνει τρία ακροφύσια, συμπεριλαμβανομένου ενός ακροφυσίου turbo για μεγιστοποίηση της ισχύος και της περιοχής καθαρισμού σας. Μας αρέσουν επίσης οι τροχοί 12 ιντσών που είναι ιδανικοί για μετακίνηση σε χλοοτάπητες και πάνω και κάτω σκαλοπάτια.

Simpson Clean Machine 2300 PSI Electric Pressure Washer CM60976

Simpson Clean Machine 2300 PSI CM60976

Αγαπάμε την ποικιλία των πλυντηρίων πίεσης Simpson που μπορούν να επιλέξουν τόσο οι ιδιοκτήτες σπιτιού όσο και οι επαγγελματίες του εμπορίου. Επικεντρώνονται σε πλυντήρια πίεσης αερίου, αλλά το Clean Machine CM60976 λειτουργεί καλά ως ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης. Βγάζει 2300 PSI και 1,2 GPM στο επάνω άκρο. Μας αρέσει πολύ η αξία αυτού του μοντέλου χωρίς ψήκτρες. Κυκλοφορεί σημαντικά λιγότερο από τους πλησιέστερους ανταγωνιστές του χωρίς ψήκτρες.

Τι γίνεται με τον Sun Joe;

Υπάρχει κάποια σύγχυση σχετικά με τις αξιολογήσεις PSI και GPM ορισμένων κατασκευαστών. Επωνυμίες όπως η Sun Joe και η Westinghouse αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το „PSI max“ ως τρόπο επικοινωνίας της πίεσης και δεν είναι το ίδιο με το πώς οι άλλοι κατασκευαστές παίρνουν τους αριθμούς τους. Ελέγξτε αυτό το άρθρο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ενώ αυτές οι μάρκες κάνουν δημοφιλείς πλυντήρια πίεσης και μπορούν να κάνουν καλή δουλειά στον καθαρισμό, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους αριθμούς όταν συγκρίνετε μοντέλα.

Sun Joe 2030 PSI Ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης SPX3000

Sun Joe 2030 PSI Ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης SPX3000

Η Sun Joe διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες σειρές ηλεκτρικών πλυντηρίων πίεσης και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το SPX3000 είναι το πιο δημοφιλές τους. Με μέγιστο PSI 2030 και 1,76 GPM, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στο ψιλά γράμματα πριν τραβήξετε τη σκανδάλη. Κάτω από ένα τυπικό φορτίο εργασίας, στην πραγματικότητα παράγει 1450 PSI και η βαθμολογία GPM λαμβάνεται με το ακροφύσιο ανοιχτό (δεν έχει εγκατασταθεί ακροφύσιο AKA). Παρόλο που η τιμή του στα 159 $ είναι συναρπαστική, βεβαιωθείτε ότι το συγκρίνετε με άλλα πλυστικά πιεστικά στη σειρά 1500 PSI.

Το θετικό είναι ότι η σχεδίαση της Sun Joe είναι εύκολη στη χρήση, έχει δύο αφαιρούμενα δοχεία απορρυπαντικού και διαθέτει 5 ακροφύσια. Παρά το γεγονός ότι ξεφεύγει από τις τυπικές αναφορές προδιαγραφών, είναι ένα πολύ προσιτό πλυντήριο πίεσης που έχει εξυπηρετήσει πολύ καλά πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού.

Worx WG607 2200 PSI 13A Ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης

Worx 13A Electric Pressure Washers 2200 PSI WG607

Το Worx είναι μια άλλη μάρκα που εμφανίζει το PSI max, αλλά προς τιμή τους, καθιστούν πολύ σαφές ποια είναι η αναμενόμενη πίεση εργασίας. Στο WG607, έβαλαν την πίεση εργασίας 2200 PSI στο όνομα και σας ενημερώνουν ότι έχει 2000 PSI στις τεχνικές προδιαγραφές. Το ίδιο ισχύει και για την αξιολόγηση GPM. Η ονομαστική ροή του είναι 1,2 GPM με μέγιστο 1,4. Εκτιμούμε τη σαφήνεια!

Μας αρέσει πολύ το καρούλι του σωλήνα που είναι ενσωματωμένο στο πλαίσιο. Η διαχείριση του εύκαμπτου σωλήνα όταν αποθηκεύετε ή μετακινείτε οποιοδήποτε πλυντήριο πίεσης μπορεί να είναι ένας πόνος και η υποβοήθηση είναι χρήσιμη. Μεταξύ των τεσσάρων ακροφυσίων που υπάρχουν στο κουτί, το ένα είναι ένα εύχρηστο ακροφύσιο turbo που βοηθά τις μονάδες χαμηλότερου PSI να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

Ρίξτε ποτέ μια ματιά σε έναν ιστότοπο „αναθεώρησης“ και δεν μπορείτε να πείτε αν όντως δοκίμασαν τα εργαλεία ή αν απλώς „συστήνουν“ τους κορυφαίους πωλητές της Amazon; Δεν είμαστε εμείς. Δεν θα προτείνουμε τίποτα εκτός και αν το χρησιμοποιούσαμε μόνοι μας και δεν μας ενδιαφέρει πραγματικά ποιος είναι ο κύριος πωλητής λιανικής. Το παν είναι να σας δώσουμε μια νόμιμη σύσταση και την ειλικρινή μας γνώμη για κάθε προϊόν.

Δραστηριοποιούμαστε από το 2016 καλύπτοντας εξοπλισμό ηλεκτρικής ενέργειας σε εξωτερικούς χώρους, γράφοντας κριτικές και αναφέροντας τα νέα του κλάδου στις βιομηχανίες εξωραϊσμού, βαρέως εξοπλισμού και περιποίησης γκαζόν. Οι επαγγελματίες αναθεωρητές μας έχουν μεγάλη εμπειρία σε αυτούς τους τομείς, καθώς και τις δεξιότητες και την εμπειρία να γνωρίζουν εάν αυτά τα προϊόντα μπορούν να αποδώσουν καλά στη δουλειά τους.

Κάθε χρόνο, η ομάδα μας εξετάζει και παίρνει στα χέρια της εκατοντάδες πρόσθετα εργαλεία και εξοπλισμό εξωραϊσμού στο κατάστημά μας και σε εκδηλώσεις μέσων ενημέρωσης και εμπορικές εκθέσεις.

Συνεργαζόμαστε με δεκάδες επαγγελματίες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες που εξετάζουν προϊόντα για εμάς σε πραγματικούς ιστότοπους εργασίας και συμβουλεύονται μαζί μας σχετικά με τις μεθόδους δοκιμών, τις κατηγορίες και τη στάθμιση.

Θα παρέχουμε εκατοντάδες νέο περιεχόμενο φέτος εντελώς δωρεάν στους αναγνώστες μας—συμπεριλαμβανομένων αντικειμενικών αξιολογήσεων εργαλείων, προϊόντων και αξεσουάρ περιποίησης γκαζόν.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πληροφορίες που μπορείτε να εμπιστευτείτε λόγω της εκδοτικής, επιστημονικής και πραγματικής επαγγελματικής εμπειρίας που χρησιμοποιούμε συλλογικά κάθε φορά που παραλαμβάνουμε και δοκιμάζουμε ένα προϊόν.

Schreibe einen Kommentar