Μην μείνετε στο κρύο από τις απάτες θέρμανσης σπιτιού

0
Μην μείνετε στο κρύο από τις απάτες θέρμανσης σπιτιού

Καθώς όλοι αναζητούμε τρόπους να παραμείνουμε οικονομικά φερέγγυοι διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια και την ασφάλειά μας, η επερχόμενη χειμερινή περίοδος θα μπορούσε να αποδειχθεί πρόκληση. Η διατήρηση των εξόδων κοινής ωφέλειας σε χαμηλά επίπεδα ενώ παραμένετε ζεστοί τους κρύους μήνες θα μπορούσε να σας κάνει να πέσετε θύματα απάτης με θέρμανση στο σπίτι και παράνομων απατεώνων που αναζητούν τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Αν και θα πρέπει να είστε επιμελείς όσον αφορά τη μείωση του κόστους, δεν μπορείτε να ξεχάσετε ότι οι απατεώνες καραδοκούν σε κάθε βήμα. Αλλά το να παραμείνετε ένα βήμα μπροστά και να έχετε σταθερή επίγνωση των δόλιων τακτικών θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποφύγετε ένα δαπανηρό λάθος. Καθώς αναζητάτε τρόπους για να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας και να μειώσετε το κόστος, ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποκρυπτογραφήσετε μια νόμιμη προσφορά από μια απάτη για θέρμανση σπιτιού.

 • Συνεργαστείτε μόνο με αξιόπιστες εταιρείες. Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε πολύ λίγα για τη θέρμανση των σπιτιών μας. Επομένως, είναι σημαντικό να βασιζόμαστε σε εταιρείες που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε για να πούμε την αλήθεια για τις επιλογές μας. Το να ρωτήσετε έναν φίλο ή συγγενή ποια εταιρεία χρησιμοποιούν μπορεί να είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης. Ρίξτε μια ματιά στο προφίλ Better Business Bureau της εταιρείας στο διαδίκτυο.
 • Κάντε την εργασία σας για να ξεφορτωθείτε τους απατεώνες. Το Διαδίκτυο θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Μια νόμιμη εταιρεία θα έχει κάποιου είδους παρουσία στο διαδίκτυο ή/και μια φυσική διεύθυνση. Αν όχι, θα μπορούσε να είναι μια κόκκινη σημαία. Αναζητήστε κριτικές σε ιστότοπους όπως το Yelp. Δώστε προσοχή και στην ανταπόκριση μιας εταιρείας σε αυτές τις κριτικές.
 • Μην πέφτετε σε απάτες εν ψυχρώ ή κλήσεις πωλήσεων από πόρτα σε πόρτα υψηλής πίεσης. Μια νόμιμη εταιρεία κοινής ωφέλειας δεν θα σας καλέσει ποτέ από το μπλε και δεν θα εμφανιστεί στο κατώφλι σας προσφέροντας προσφορά περιορισμένου χρόνου. Η πίεση για γρήγορη δράση είναι ένδειξη απάτης με θέρμανση στο σπίτι. Μπορεί να προσφέρουν έναν «δωρεάν» έλεγχο ή έλεγχο του συστήματος θέρμανσης σας, αλλά μόλις μπουν μέσα, θα βρουν μια σειρά από ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν. Το να ζητάτε άμεση πληρωμή μέσω δωροκάρτας ή μεταφοράς χρημάτων είναι ένας άλλος δείκτης απάτης με θέρμανση σπιτιού.
 • Μην εκνευρίζεστε – κάντε ερωτήσεις. Το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού σας είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που θα κάνετε στο σπίτι σας. Επομένως, μην διστάζετε να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με την εταιρεία ή την ίδια τη δουλειά. Δείξτε εμπιστοσύνη και να είστε άμεσοι και μην τους αφήσετε να σας εκφοβίσουν να υπογράψετε ένα συμβόλαιο. Αν απορρίψουν τις ερωτήσεις σας ή σας κάνουν να αισθάνεστε ότι δεν καταλαβαίνετε, είναι πιθανότατα απατεώνες.
 • Λάβετε τα πάντα γραπτώς. Οι περισσότεροι νόμιμοι εργολάβοι θα είναι άνετα να συνθέσουν ένα έγγραφο που μπορεί να υπογραφεί που περιγράφει το έργο. Τουλάχιστον, το έγγραφο θα πρέπει να περιλαμβάνει το κόστος προϊόντος, το κόστος εργασίας, τις εγγυήσεις και το χρονοδιάγραμμα ή τη διάρκεια. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας εάν υπάρχουν επιπλοκές με το έργο ή εάν θέλετε να πάρετε μια δεύτερη ή τρίτη προσφορά.
 • Να είστε δύσπιστοι για τις δραστικές αποταμιεύσεις. Συμμορφωθείτε με το ρητό, «Αν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον είναι».

Αφού επιλέξετε τον εργολάβο κοινής ωφέλειας και το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού σας, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να μειώσετε τα έξοδα θέρμανσης που μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε ζεστοί οικονομικά. Περιλαμβάνουν:

 • Ενημερώστε τον θερμοστάτη σας
 • Χρησιμοποιήστε έναν υγραντήρα για να αποτρέψετε τον ξηρό αέρα στο σπίτι
 • Αφήστε την πόρτα του φούρνου σας ανοιχτή μετά το μαγείρεμα ή το ψήσιμο
 • Αντιστρέψτε τους ανεμιστήρες οροφής σας
 • Ζητήστε από την ηλεκτρική σας εταιρεία να εκτελέσει ενεργειακό έλεγχο
 • Μονώστε σωστά τους τοίχους και τα παράθυρά σας
 • Κάντε τα δωμάτιά σας αεροστεγή

Η επιμέλεια για τη συντήρηση του συστήματος θέρμανσης του σπιτιού σας όχι μόνο θα συμβάλει στην παράταση της διάρκειας ζωής του συστήματος, αλλά θα αυξήσει επίσης την απόδοση της μονάδας, διατηρώντας έτσι εσάς και τα οικονομικά σας ζεστά και φρυγανισμένα κατά τη διάρκεια της κρύας εποχής. Εάν το σύστημα θέρμανσής σας χρειάζεται όντως προσοχή, η First Keystone Community Bank μπορεί να βοηθήσει με οικονομικά αποδοτικές επιλογές, όπως μια πιστωτική γραμμή μετοχικού κεφαλαίου ή το Cashline για την αντιστάθμιση των εξόδων. Καλέστε το 570-752-3671 για περισσότερες πληροφορίες.

Schreibe einen Kommentar