Η HID Global επεκτείνει την πλατφόρμα διαχείρισης ενοποιημένης ταυτότητας και πρόσβασης WorkforceID με έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων που βασίζεται στο Cloud.

1
Η HID Global επεκτείνει την πλατφόρμα διαχείρισης ενοποιημένης ταυτότητας και πρόσβασης WorkforceID με έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων που βασίζεται στο Cloud.

Το HID Global προσθέτει έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων που βασίζεται σε σύννεφο στην πλατφόρμα διαχείρισης ενοποιημένης ταυτότητας και πρόσβασης WorkforceID

Η Global, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις αξιόπιστης ταυτότητας, ανακοίνωσε σήμερα τη γενική διαθεσιμότητα της λύσης ελέγχου ταυτότητας WorkforceIDTM, της τελευταίας προσθήκης στην πλατφόρμα cloud για τη δημιουργία μιας απρόσκοπτης, αβίαστης εμπειρίας για την έκδοση, διαχείριση και χρήση διαπιστευτηρίων ταυτότητας σε φυσικούς και ψηφιακούς χώρους εργασίας. Το Workforce ID Authentication επεκτείνεται στην καθιερωμένη και ευρέως αναπτυγμένη πλατφόρμα ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων της HID για εφαρμογές καταναλωτών, όπως το online και το mobile banking. Είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη σε ένα αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο σημάτων ταυτότητας εργαζομένων, διαχείρισης επισκεπτών και άλλων αξιόπιστων λύσεων ταυτότητας εργατικού δυναμικού.

«Η ταυτότητα ενός ατόμου έχει γίνει η νέα περίμετρος ασφάλειας σε έναν υβριδικό χώρο εργασίας που τώρα εκτείνεται από το σπίτι στο γραφείο και παντού ενδιάμεσα», δήλωσε ο Julian Lovelock, Αντιπρόεδρος του Global Business Segment, IAM, με την HID Global. «Η προσθήκη του ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων στην πλατφόρμα HID WorkforceID προάγει το όραμά μας για μια ενοποιημένη και ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης για τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους εργολάβους ενός οργανισμού. Αυτό είναι το επόμενο βήμα για την παροχή μιας σειράς εφαρμογών που διαχειρίζονται διαπιστευτήρια ψηφιακής και φυσικής ταυτότητας μέσω μιας βολικής πλατφόρμας cloud.”

Η λύση HID® WorkforceID Authentication, η οποία είναι κεντρική στο συνολικό χαρτοφυλάκιο ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων της HID, επιτρέπει στους οργανισμούς να παρέχουν μια βελτιωμένη, απλή και ασφαλή εμπειρία σύνδεσης σε κάθε χρήστη και εφαρμογή στο σημερινό ποικίλο και δυναμικό εταιρικό περιβάλλον. Ενσωματώνεται άψογα με το On-premise Active Directory (AD) της Microsoft ή το Azure AD που βασίζεται σε σύννεφο. Αυτή η πλατφόρμα βρίσκεται στο περιβάλλον για να επιτρέπει:

  • Απλοποιημένη ανάπτυξη και διαχείριση: Απλή ενοποίηση με εφαρμογές παλαιού τύπου που βασίζονται σε cloud, εσωτερικής εγκατάστασης ή υβριδικές εφαρμογές, καθώς και με υπάρχουσα εταιρική τεχνολογία, όπως εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) για απομακρυσμένη σύνδεση.
  • Πολλαπλοί παράγοντες ελέγχου ταυτότητας: Τα διακριτικά κωδικού πρόσβασης μίας χρήσης και τα κλειδιά ασφαλείας HID® ActivIDTM, οι έξυπνες κάρτες και η εφαρμογή για κινητά HID® ApproveTM επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν ταυτότητα σε εφαρμογές και να αρνούνται τις δόλιες προσπάθειες σύνδεσης χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό τους.
  • Ασφάλεια βάσει προτύπων: πρότυπα ISO 27001, πιστοποίηση SOC2 και συμμόρφωση με τον GDPR της ΕΕ
  • Διαισθητική εμπειρία χρήστη: Συμπεριλαμβανομένων εργασιών αυτοεξυπηρέτησης για τη διαμόρφωση μεθόδων ελέγχου ταυτότητας.

Η λύση WorkforceID Authentication συμπληρώνει το ευρύτερο οικοσύστημα ελέγχου ταυτότητας του HID, το οποίο περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη προσφορά διαπιστευτηρίων και το WorkforceID Digital Credential Manager, που επιτρέπει την εύκολη διαχείριση των επαληθευτών εργατικού δυναμικού που χρησιμοποιούνται τόσο για φυσική όσο και για ψηφιακή πρόσβαση.

Schreibe einen Kommentar