ΑΣΚΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ 23

0
ΑΣΚΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ 23

ΑΣΚΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ 23ΑΣΚΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ 23

Ώρα ανάγνωσης:54 Δεύτερον

ΑΣΚΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ 23

Από το PIB Δελχί

Ένα αεροσκάφος P8 του Ινδικού Ναυτικού έφτασε στο Γκουάμ των ΗΠΑ στις 14 Μαρτίου 23 για να συμμετάσχει στην «Άσκηση Sea Dragon 23», την τρίτη έκδοση της συντονισμένης πολυμερούς άσκησης ASW για αεροσκάφη MR ASW μεγάλης εμβέλειας, που διεξάγεται από το Ναυτικό των ΗΠΑ.

Η άσκηση που έχει προγραμματιστεί από τις 15 έως τις 30 Μαρτίου 23, θα δώσει έμφαση στον συντονισμένο ανθυποβρυχιακό πόλεμο μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν. Η πολυπλοκότητα και το εύρος αυτών των ασκήσεων έχει αυξηθεί σταθερά τα τελευταία χρόνια για να συμπεριλάβει προηγμένες ασκήσεις ASW.

Το Ex Sea Dragon 23 θα δοκιμάσει τις δυνατότητες των συμμετεχόντων αεροσκαφών στην παρακολούθηση προσομοιωμένων και ζωντανών υποβρύχιων στόχων, ενώ παράλληλα θα μοιράζεται αμοιβαία τεχνογνωσία. Στην Άσκηση θα εκπροσωπηθεί από ένα ινδικό Πολεμικό Ναυτικό P8I, μαζί με το P8A του Ναυτικού των ΗΠΑ, το P1 από την Ιαπωνική Ναυτική Δύναμη Αυτοάμυνας, το CP 140 από τη Βασιλική Καναδική Αεροπορία και το P3C από το RoKN.

Η Άσκηση στοχεύει στην επίτευξη υψηλού επιπέδου συνέργειας και συντονισμού μεταξύ των φιλικών ναυτικών, που βασίζεται στις κοινές τους αξίες και τη δέσμευσή τους για έναν ανοιχτό, χωρίς αποκλεισμούς Ινδο-Ειρηνικό.


Ευτυχισμένος

Ευτυχισμένος

0

0 %


Λυπημένος

Λυπημένος

0
0 %


Ενθουσιασμένος

Ενθουσιασμένος

0
0 %


Νυσταγμένος

Νυσταγμένος

0

0 %


Θυμωμένος

Θυμωμένος
0
0 %


Εκπληξη

Εκπληξη
0
0 %

The post EXERCISE SEA DRAGON 23 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο IBG News.

Schreibe einen Kommentar