Ανασκόπηση ψαλιδιού χορδών Ridgid 18V με μπαταρία

0
Ανασκόπηση ψαλιδιού χορδών Ridgid 18V με μπαταρία

Το Ridgid προετοιμάζεται για την άνοιξη με το τρίμερ χορδών 18V 14 ιντσών

Με τα χρόνια, η Ridgid έχει κερδίσει μια σταθερή φήμη για τα ανθεκτικά, αξιόπιστα ηλεκτρικά εργαλεία που είναι εγγενή στα περιβάλλοντα του εργαστηρίου και του εργοταξίου. Έχουν επίσης μετακομίσει στην επικράτεια του OPE με προϊόντα όπως το Trimmer χορδών Ridgid R01201 18V με μπαταρία.

Να τι βρήκαμε αφού το βάλαμε στους ρυθμούς.

Ridgid 18V String Trimmer Performance

 • Ταχύτητα χωρίς φορτίο: 0-5200/6200 σ.α.λ
 • Μέγεθος γραμμής: 0,095 in.
 • Μέγιστο κάλυμμα κοπής: 14 ίντσες.
 • Τύπος τροφοδοσίας: Bump
Trimmer χορδών Ridgid 18V

Όπως και άλλα μηχανήματα κοπής, το R01201 διαθέτει δύο λειτουργίες κοπής που σας προσφέρουν εύρος στροφών χωρίς φορτίο από 5200 έως 6200 σ.α.λ. Οι ίδιες οι λειτουργίες επιτρέπουν στον χειριστή να επιλέξει είτε τη μέγιστη ισχύ είτε μια πιο συντηρητική ρύθμιση για μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας.

Για ένα οικιακό μοντέλο, αυτές είναι εντυπωσιακές ταχύτητες που, σε συνδυασμό με τη γραμμή 0,095″ και το κάλυμμα κοπής 14″, κάνουν αυτό το τρίμερ άξιο αντίπαλο σε προκλήσεις όπως η μέτρια υπερανάπτυξη.

Ridgid Trimmer Head

Με βάση τις δοκιμές μας, το Ridgid 18V String Trimmer απέδωσε καλά με το γρασίδι St. Augustine και Bahia γύρω από το κατάστημά μας. Και ενώ οι στροφές μειώθηκαν όταν χτυπήσαμε περισσότερο ινώδες γρασίδι και ζιζάνια, μερικές επιπλέον πάσες έκαναν το κόλπο.

Ridgid 18V String Trimmer Design

 • Μοντέλο: Ridgid R01201
 • Πηγή ισχύος: Μπαταρία Ridgid 18V
 • Συνολικό μήκος: 71-1/2 ίντσες.
 • Τύπος άξονα: Ευθύς
 • Βάρος: 7,9 λίβρες. (γυμνό), 9,5 λίβρες. (με μπαταρία 4,0Ah)

Αμέσως, ορισμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά ξεχώρισαν.

Για παράδειγμα, ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες που είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος του Ridgid R01201 και η γενική απευθείας σύνδεση μετάδοσης κίνησης έχουν ένα χρήσιμο πλεονέκτημα. Επειδή αυτός ο σχεδιασμός δεν χρειάζεται καλώδιο που περνάει από τον άξονα στην κεφαλή, μπορείτε να χωρίσετε τη μονάδα σε δύο κομμάτια για συμπαγή αποθήκευση.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι αυτό το μοντέλο δεν έχει δυνατότητα προσάρτησης.

Προχωρώντας, η λαβή του ψαλιδιού ήταν ένα άλλο πλεονέκτημα. Το R01201 διαθέτει ελαστικό κάλυμμα με υφή που ενισχύει το κράτημα και τον έλεγχο.

Επιπλέον, η σκανδάλη με τρία δάχτυλα διαθέτει ασφάλεια με ελατήριο που αποτρέπει την τυχαία ενεργοποίηση κατά τη μεταφορά.

λαβή και λαβή

Το Trimmer χορδών Ridgid R01201 18V ζυγίζει 10 κιλά με την ενσωματωμένη μπαταρία 4,0Ah. Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτού του βάρους βρίσκεται στο πίσω μέρος, ο χειριστής μπορεί εύκολα να ελίσσει την κεφαλή κοπής σε στενούς χώρους και γύρω από το τοπίο.

Trimmer χορδών Ridgid 18V

Οι αλλαγές γραμμών σε αυτή τη μονάδα είναι αρκετά απλές χάρη στην κεφαλή φόρτωσης ταχύτητας του Ridgid. Απλώς περάστε τη γραμμή μέσα από την κεφαλή κοπής και χρησιμοποιήστε είτε το παρεχόμενο εργαλείο είτε το χέρι σας για να τυλίγετε την μπομπίνα δεξιόστροφα. Ως αποτέλεσμα, οι απαιτήσεις αποσυναρμολόγησης είναι ελάχιστες.

κεφαλή κοπής

Εάν, κάποια στιγμή, χρειαστεί να αποσυναρμολογήσετε την κεφαλή κοπής, στρίψτε την κεφαλή στη θέση «ξεκλειδώματος» και τραβήξτε την. Αυτό επιτρέπει την πρόσβαση στο εσωτερικό καρούλι για συντήρηση ή καθαρισμό μπερδεμένων γραμμών.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

 • Ρυθμιζόμενο κόφτη γραμμής
 • Συμβατό με όλες τις μπαταρίες Ridgid 18V

Ridgid R01201 18V String Trimmer Τιμή

Ως κιτ, το R01201 διατίθεται στα 249 $ στο The Home Depot. Αυτό περιλαμβάνει το τρίμερ, μια μπαταρία 18V 4,0Ah και έναν φορτιστή μίας θύρας. Εάν έχετε ήδη μπαταρίες, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο μόνο με εργαλεία για 189 $.

Κάθε επιλογή συνοδεύεται από Συμφωνία Υπηρεσιών Διάρκειας ζωής με εγγραφή εντός 90 ημερών από την αγορά.

Η κατώτατη γραμμή

Σε γενικές γραμμές, οι επιδόσεις και οι προδιαγραφές αυτού του μοντέλου είναι αξιοσημείωτες. Μας αρέσει που αυτή η μονάδα πρώτης γενιάς έχει τη δύναμη να λειτουργεί γραμμή 0,095 ιντσών και με κεφαλή γρήγορης φόρτωσης, όχι λιγότερο.

Εν ολίγοις, το Trimmer χορδών Ridgid 18V με μπαταρία μπορεί να είναι πολύ ακριβό σε σύγκριση με άλλα στην κατηγορία του, αλλά το αντισταθμίζει με πολύτιμα χαρακτηριστικά και προσεγμένο σχεδιασμό.

Κάντε κλικ εδώ για να καταχωρήσετε τα εργαλεία Ridgid 18V!

Schreibe einen Kommentar