Αλυσοπρίονο Ryobi 18V Whisper Series 12 ιντσών

0
Αλυσοπρίονο Ryobi 18V Whisper Series 12 ιντσών

Η Ryobi ενισχύει τον στόλο OPE της με το αλυσοπρίονο σειράς 18V Whisper

Όσον αφορά το OPE χειρός, η Ryobi διαθέτει μια ευρεία σειρά προϊόντων, πλούσια σε μια ποικιλία λύσεων που σχετίζονται με εργασίες. Εισαγάγετε το αλυσοπρίονο Ryobi 18V Whisper Series 12 ιντσών.

Κατά τα φαινόμενα, η Ryobi φαίνεται να έχει αφιερώσει σημαντικό χρόνο και πόρους σχεδιασμού σε αυτά τα προϊόντα. Στην πραγματικότητα, το μοντέλο που πρόκειται να συζητήσουμε είναι το τρίτο αλυσοπρίονο 12 ιντσών που διατίθεται αυτήν τη στιγμή, αλλά ως μέρος της σειράς Whisper, το P2570 σίγουρα μας δίνει μερικά πράγματα για να μιλήσουμε.

Απόδοση αλυσοπρίονου 12 ιντσών Ryobi 18V Whisper Series

 • Μοντέλο: P2570
 • Μπαταρία: Ryobi 18V ONE+ 6Ah Lithium-ion
 • Κινητήρας: Χωρίς ψήκτρες
 • Ταχύτητα αλυσίδας: 12,5 mps
 • Δυνατότητα κοπής: Έως 10″
Αλυσοπρίονο σειράς Whisper Ryobi 18V 12 ιντσών

Ας ξεκινήσουμε την περιοδεία μας με το πιο εμφανές χαρακτηριστικό όλων, και αυτό είναι η τεχνολογία Whisper Series. Όπως το περιγράφει η Ryobi, αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί μια ποικιλία ιδιόκτητων σχεδιαστικών στοιχείων που, συλλογικά, καθιστούν τον εξοπλισμό της σειράς Whisper την πιο ήσυχη γκάμα προϊόντων τους.

Και όταν το Ryobi αναφέρεται σε μια «γκάμα προϊόντων» το εννοούν. Η σειρά Whisper περιλαμβάνει τα πάντα, από χλοοκοπτικά και αλυσοπρίονα μέχρι πλυντήρια πίεσης και φυσητήρες φύλλων.

Σημείωση του συντάκτη: Ανακαλύψτε την κάλυψη προϊόντων και τις κριτικές της OPE για περισσότερα σχετικά με την οικογένεια Whisper Series της Ryobi. Διαβάστε για το 40V Whisper Series 2000 PSI Pressure Washer και το 40V Whisper Series Leaf Blower.

Αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που συμβαίνουν εδώ, επίσης. Για παράδειγμα, η λέξη είναι ότι το αλυσοπρίονο Ryobi 18V Whisper Series 12 ιντσών δεν είναι απλώς αθόρυβο, είναι γρήγορο.

Ο υψηλής απόδοσης κινητήρας του χωρίς ψήκτρες –μαζί με τη μπάρα 12″– βοηθά το P2570 να κόβει τρεις φορές πιο γρήγορα από άλλες μονάδες. Επιπλέον, μπορεί να χειριστεί άκρα 10″ σε περιφέρεια.

Αλυσοπρίονο Ryobi 18V 12 ιντσών

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

 • Αυτόματο ρυθμιζόμενο λιπαντικό
 • Τέντωμα αλυσίδας με εργαλεία
 • Ενσωματωμένη αποθήκευση εργαλείων

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει ποτέ αλυσοπρίονο έχει τουλάχιστον κάποια ιδέα για το πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι το λάδι. Είναι ακατάστατο, και είναι ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να κάνετε.

Οι σχεδιαστές της Ryobi πρέπει να ένιωσαν το ίδιο γιατί πρόσθεσαν ένα ρυθμιζόμενο σύστημα λίπανσης που κρατά τα πράγματα καλά λιπαινόμενα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε συστηματικά για αυτό. Το τέντωμα της αλυσίδας με εργαλεία επίσης κάνει τα πράγματα λίγο πιο απλά.

Οι πρόσθετες προδιαγραφές για το αλυσοπρίονο 12 ιντσών σειράς 18V Whisper περιλαμβάνουν:

 • Μήκος μπάρας: 12″
 • Gauge αλυσίδας: .043
 • Βάρος: 8,7 λίβρες.

Τιμή

Το P2570 συνοδεύεται από αλυσίδα, θήκη, γρατσουνίζω και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 18V ONE+ 6Ah και φορτιστής. Πωλείται για 249 $ και φέρει 3 χρόνια περιορισμένη εγγύηση κατασκευαστή.

Schreibe einen Kommentar